Producten/Ruimte/Slaapkamer

Infrarood paneel slaapkamer

Niemand wordt blij van een slaapkamer die maar niet op wil warmen. Koude voeten, dikke pyjama’s, beddengoed van flanel en warmtedekens – je probeert van alles, maar niets helpt écht. Kies voor een infrarood paneel en je slaapkamer voelt snel als een warme deken.

Welltherm-ECO-line-metaal-wit-warmte-paneel-slaapkamer
Infraroodpaneel slaapkamer

Filters

  • Product categorie

  • Vermogen

  • Afwerking

  • Merk

  • Beugels

  • Montage

  • Regeling

  • Ruimte

  • Breedte

  • Lengte

17 producten

Wat is het verschil tussen een elektrische kachel of ir paneel slaapkamer?

Een elektrische kachel in de slaapkamer is niet per definitie een infrarood kachel. Een ir paneel in de slaapkamer werkt namelijk wel elektrisch, maar verwarmt met stralingswarmte in plaats van convectieverwarming. De infrarood verwarming in de slaapkamer verwarmt niet de lucht, maar juist de objecten en mensen. Hierdoor heb je sneller een warm gevoel en gaat de warmte niet verloren aan de lucht.

Wil je meer weten over de verschillen tussen een gaskachel, elektrische kachel of infrarood verwarming in de slaapkamer? Raadpleeg dan onze kennisbank! Hier vind je alle informatie over onze infrarood panelen voor je slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in je woning.

Verwarming in huis: een infraroodpaneel in de slaapkamer

Een infraroodpaneel in de slaapkamer is de ideale verwarming die helpt om snel en efficiënt een warm en behaaglijk gevoel te geven. Door het ir paneel in de slaapkamer te gebruiken als verwarming, verwarm je niet de volledige kamer, maar juist een deel van de kamer. Deze elektrische kachel in de slaapkamer verwarmt namelijk niet de lucht, maar de mensen en objecten in de ruimte. 

De voordelen van infraroodverwarming in de slaapkamer

Ben je op zoek naar zuinige elektrische verwarming voor je slaapkamer, dan is infraroodverwarming de beste keuze. Infraroodverwarming in de slaapkamer werkt namelijk niet op fossiele brandstoffen, maar op stroom. Hierdoor is het ideaal te combineren met groene stroom, bijvoorbeeld wanneer je gebruik maakt van zonnepanelen. Daarnaast werkt deze elektrische kachel in de slaapkamer heel snel, waardoor je bespaart op stookkosten.

Infrarood paneel in de slaapkamer: Infraroodpaneel.nl!

Wil je een energiezuinige elektrische kachel voor je slaapkamer, dan raden wij je aan om een infrarood paneel in de slaapkamer te installeren. Een ir paneel in de slaapkamer of andere ruimtes in het huis biedt veel voordelen en kan heel subtiel of juist heel opvallend in het interieur verwerkt worden. Wat dacht je van een ir paneel in de slaapkamer, in de vorm van een spiegel of schilderij? Bij Infraroodpaneel.nl kunnen we je verschillende opties geven. Bovendien verkopen wij alleen A-merken van Europese kwaliteit, waardoor je gegarandeerd een goed product in huis haalt. 

Weet je al precies wat je wilt, dan kun je direct jouw infraroodpaneel voor je slaapkamer bestellen in de webshop. Twijfel je nog, dan raden we je aan om ons offerteformulier in te vullen. Zo kunnen wij snel contact met je opnemen en je voorzien van professioneel advies!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.