Hoe werkt de verzending en hoe kan ik retourneren?

 

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Heb je een bestelling geplaatst en direct betaald, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en vaak al de volgende dag aangeboden aan onze bezorger. De gemiddelde levertijd gemiddeld 3 werkdagen. In het weekend worden er geen pakketten bezorgd. Voor handmatige overschrijving geldt een extra verwerkingstijd van ± 2 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces kun je tijdens het invoeren van je persoonlijke gegevens een ander afleveradres aan ons doorgeven. Wanneer je hebt gekozen voor een ander afleveradres, wordt er een bestelformulier meegestuurd naar het afleveradres. Hier staat de prijs en het afleveradres vermeld. De factuur zal naar het opgegeven e-mailadres worden verzonden.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, alle zendingen worden geleverd met een track en trace code.

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling retourneren? Bevalt het product niet of vind je het niet zo mooi of heb je een andere reden om te verwijzen, dan kunt u dat binnen 14 dagen na ontvangstdatum (consumenten herroepingsrecht) retourneren. De producten moeten wel onbeschadigd zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Zakelijke aankoop

Voor een zakelijke aankoop, gedaan door jou als ondernemer, geldt geen herroepingsrecht of bedenktijd. Je hebt dus geen enkele mogelijkheid om je aankoop binnen 14 dagen terug te sturen en het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

Wie betaald de retourkosten ?

Je krijgt bij het retourneren het aankoopbedrag terug voor de teruggestuurde producten. De kosten voor het terugsturen van het pakketje zijn voor je eigen rekening. Hoe hoog de kosten zijn, verschilt per product.

En als het product kapot is of een verkeerde levering?

Als er echt iets mis is met het product dan lossen we dat graag goed op, natuurlijk zonder dat je kosten maakt. Neem in dat geval direct na ontvangst contact met ons op.

Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug heb?

Nadat we je retourzending hebben ontvangen, hebben we zo snel mogelijk uiterlijk, maar binnen 5 dagen is het geld van je bestelling weer over op hetzelfde betaalmiddel / rekeningnummer als waarmee je de succesvolle betaling hebt uitgevoerd.

Retour aanmelden

Lees de voorwaarden hierboven en meld dan hier je retour aan en je ontvangt van ons een retouradres op de mail.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.