Elektrische kachel

Er zijn heel veel verschillende soorten elektrische kachels op de markt. Een zuinige elektrische kachel kopen doe je bij Infraroodpaneel.nl. We vertellen je met plezier over diverse opties om je huis elektrisch te verwarmen zonder gas en wat de meest energiezuinige elektrische kachel is.

Welltherm glas handdoek droger kristal wit infrarood straling paneel badkamer
Welltherm glas handdoek droger kristal wit

Goede en zuinige elektrische kachel: wat is de beste optie?

Je wilt het in de winter lekker warm hebben en dat wil je het liefste zo goedkoop mogelijk.
Door de hoge gasprijzen is het slim om te kijken naar mogelijkheden om je huis te verwarmen zonder gas.

Goedkoop en duurzaam verwarmen doe je het beste door te kiezen voor elektrische verwarming. Goedkoop, omdat elektriciteit minder kost dan gas en duurzaam, omdat een elektrische kachel geen CO2 uitstoot.

Door een elektrische kachel te kopen, kun je zuinig je huis verwarmen en op een gemakkelijke manier verduurzamen.

Je hoeft voor een goede elektrische kachel geen drastische veranderingen aan te brengen: even aansluiten op het stroomnetwerk en je bent klaar.

Bij Infraroodpaneel.nl koop je de beste zuinige elektrische verwarming. Bekijk ons gehele assortiment in de webshop.

Elektrische kachel

Je huis duurzaam verwarmen zonder gas of lage temperatuur verwarming

Er zijn veel opties om je huis te verwarmen zonder gas of lage temperatuur verwarming. Lage temperatuur verwarming is in principe hetzelfde als ‘gewone verwarming’, maar dan met kouder water dat door de verwarmingsleidingen stroomt. Dat lijkt duurzaam verwarmen, maar uiteindelijk kost het je meer dan dat het je oplevert. Lage temperatuur verwarming zorgt er namelijk voor dat het erg lang duurt voordat je huis is opgewarmd. Wil je je huis duurzaam verwarmen zonder gas, dan kies je het beste voor elektrisch verwarmen.

Wat betreft duurzaam verwarmen, zijn er veel soorten elektrische kachels op de markt.
Zo zijn er warmeluchtblazers, convectoren, warmtepompen, vloerverwarming en infraroodpanelen. Wat is nu een zeer goede en de meest zuinige elektrische kachel? Wij kunnen je op het hart drukken dat elektrisch verwarmen door middel van infraroodpanelen de beste optie is. Deze zuinige elektrische kachel warmt je kamer al binnen 10 minuten op, de warmtestraling zorgt ervoor dat de objecten in ruimte de warmte erg lang vasthoudent en het verbruik van een infraroodpaneel daardoor laag is.

Combineer je deze elektrische verwarming met zonnepanelen, dan verwarm je jouw huis nagenoeg gratis. Een meer energiezuinige elektrische kachel kun je haast niet kopen!

Hoofdverwarming: een energiezuinige elektrische kachel

Wil je jouw huis duurzaam verwarmen, dan kies je voor een zuinige elektrische verwarming die werkt met infraroodstraling.

Infraroodpaneel.nl heeft een groot aanbod in de webshop. Zo kun je ervoor kiezen om je gehele huis te verwarmen zonder gas door te kiezen voor panelen die je aan het plafond of aan de muur hangt.

Doorgaans kun je met één paneel al een slaapkamer voorzien van een aangename temperatuur. Of je een grote kachel of kleine kachel moet kopen, is afhankelijk van de grootte van de kamer. Hoe groter, hoe meer wattage je nodig hebt.

Weet je nog niet precies welke elektrische kachel je het beste kunt kopen om je huis duurzaam zonder gas te verwarmen?

Laat je dan adviseren door de experts van Infraroodpaneel.nl. Vul het offerteformulier in en we voorzien je graag van de nodige informatie.

Bekijk onze elektrische kachels

Alle producten

Elektrische bijverwarming met een mobiele verwarming

Wist je dat je een zuinige elektrische kachel met infrarood gemakkelijk kunt combineren met andere vormen van verwarmen?

Wil je bijvoorbeeld deels je huis verwarmen zonder gas, dan kun je kiezen voor elektrische bijverwarming. Dit doe je het beste door een kleine verwarming, mini verwarming of mobiele verwarming te kopen.

Infraroodpaneel.nl biedt je alle opties aan; zo helpen we je met plezier je elektrische bijverwarming te realiseren.

Een kleine verwarming of mini verwarming is een kleiner paneel dat je aan de muur of het plafond hangt. Dit kan meer dan voldoende zijn in een krappe ruimte of kleine kamers waar je korte perioden doorbrengt, zoals een werk- of hobbykamer.

Wil je jouw elektrische bijverwarming altijd bij de hand hebben?

Kies dan voor een super praktische mobiele verwarming. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als elektrische bijverwarming in een garage, in een koude hoek, de slaapkamer of babykamer.

De mobiele verwarming staat op een standaard, is licht van gewicht en makkelijk in gebruik. Je hoeft de stekker van de mobiele verwarming alleen maar in het stopcontact te steken en je elektrische bijverwarming is gerealiseerd.

 

Een elektrische radiator kopen bij Infraroodpaneel.nl

Ben je op zoek naar een goede en zuinige elektrische kachel om te kopen? Laat Infraroodpaneel je dan helpen.

In onze webshop vind je een breed scala aan opties om je huis duurzaam en zonder gas te verwarmen door middel van infrarood: van grote kachels tot een mini verwarming en van vaste panelen tot een mobiele verwarming.

Weet je nog niet zo goed welke elektrische kachel je het beste kunt kopen?

We geven je graag advies. Infraroodpaneel.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en levert alleen A-merken die voldoen aan alle regelgeving en kwaliteitseisen van Europa.

Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in en dan helpen we je graag aan een goede, energiezuinige elektrische kachel.

of bezoek de website van HeatXl voor meer informatie.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.