Welltherm metaal hoge temperatuur infrarood panelen
Producten/Ruimte/Badkamer/Welltherm metaal hoge temperatuur

Welltherm metaal hoge temperatuur

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 769,00Incl BTW635,54Excl BTW

Wattage
Soort montage
Wissen

Vaak samen gekocht

Draadloze programmeerbare thermostaat met draadloos relais Salus RT510SR RF

Draadloze programmeerbare thermostaat met stekker ontvanger Salus RT510SPE-RF

Aantal
  • 60 maanden fabrieksgarantie
  • Voor plafonds hoger als 3 meter
  • Hot yoga

Omschrijving

De Welltherm metalen panelen met hoge temperatuur hebben een frameless design van gecoat staal, wat betekent dat er geen frame rand omheen zit. In combinatie met de RAL 9016 kleur zorgt dit voor een moderne uitstraling. Deze kleur, ook wel bekend als verkeerswit, komt veel voor in moderne interieurs. Een ideale match dus met de panelen!

Welltherm metalen panelen met hoge temperatuur zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Zo stem je ze perfect af op jouw interieur en gewenste verwarmingscapaciteit. Uit de praktijk blijkt dat je maar weinig van deze premium panelen nodig hebt om een ruimte comfortabel te verwarmen. Ze zijn specifiek in staat om een hoge temperatuur te bereiken zodat ook hoge kamers moeiteloos kunnen worden verwarmd.

Bij de Welltherm metalen panelen zitten universele ophang beugels. Hiermee hang je ze eenvoudig op aan het plafond. Pendelen aan kabels kan ook. Deze panelen behalen een stralingstemperatuur van tot wel 150 graden. Ondanks de hoge temperatuur van deze panelen, zijn ze wel aanraakveilig en beschikken ze over een CE-markering en VDE-markering. Let op!  Welltherm metalen panelen met hoge temperatuur zijn alleen geschikt voor gebruik aan het plafond.

Wil je de panelen optimaal gebruiken? Neem er dan een thermostaat bij. Je hebt de keuze uit diverse soorten en koppelt ze bedraad of via WiFi aan je panelen. Ideaal om op afstand de gewenste temperatuur in te stellen. De panelen schakelen vervolgens automatisch aan of uit om de temperatuur te behouden. Dat is natuurlijk erg prettig en het maakt je woning of kantoorpand bovendien energiezuiniger.

Gezien de hoge temperatuur die deze premium panelen bereiken, werken ze het beste in ruimtes met een hoog plafond. Hierin is namelijk genoeg afstand voor een comfortabele verwarming. Ze worden dan ook veelvuldig ingezet in kamers met een hoge nok of industriële ruimten. Over het algemeen verwarmen ze een grotere oppervlakte dan andere panelen.

Heb je een (hot) yogastudio? Dan zijn de panelen ook ideaal. Ze zorgen voor een comfortabele warmte die tegelijkertijd goed is voor de spieren. Het resultaat? Een heerlijk warme, ontspannen (hot) yogastudio.

Als je niet weet welke maten en vermogens je nodig hebt, raden we aan om de vermogenscalculator te gebruiken. Dit geeft je een betrouwbare inschatting van de ideale panelen voor jouw ruimtes. In sommige gevallen heb je meerdere panelen nodig voor één ruimte. Ook dat berekent de calculator voor je.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Om de Welltherm metaal hoge temperatuur verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren gebruik je het beste een thermostaat of temperatuur gestuurd domotica systeem. Naast o.a. een tijdsinstelling, kunnen infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat of domotica systeem namelijk temperatuur geschakeld worden. Dit houdt in dat het infrarood verwarmingspaneel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt.
Daalt de temperatuur weer, dan schakelt het paneel vanzelf weer aan. Op deze manier werkt het infrarood verwarmingspaneel het meest energiezuinig en duurzaam

Welltherm metaal hoge temperatuur infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Afhankelijk van de eigenschappen en afmetingen van de ruimte kun je met behulp van de infrarood vermogen calculator het benodigde vermogen inschatten. Het kan in grote ruimtes noodzakelijk zijn om meerdere infrarood verwarmingspanelen in één ruimte geplaatst moeten worden om voldoende vermogen te verkrijgen.

Met de meegeleverde montagebeugels kun je het infrarood paneel gemakkelijk aan het plafond monteren. Dit paneel heeft een hogere tempratuur , en is daarom ideaal voor plafonds hoger als 3 meter, of voor Hot Yoga gebruik.


Eigenschappen

Merk Welltherm
Materiaal Metaal
Afwerking Gladde poedercoat
Kleur RAL  9003
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Ruimtes met plafond hoger als 3 meter
Paneel temperatuur 140 graden
Temperatuur achterkant 55 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Plafond – Wand – Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 60 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd ja
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Nee, hoogwaardige infraroodpanelen zorgen vrijwel niet voor elektrosmog en vallen onder de maximaal toegestane niveaus. Daarom bestaat er geen schadelijke blootstelling aan straling. Alleen als systemen een kabelverbinding (voedingskabels) hebben, wordt er elektrosmog in kleine hoeveelheden opgewekt, net zoals bij andere huishoudelijke apparatuur. Diverse panelen in ons assortiment zijn hier speciaal op gekeurd en hebben een speciaal certificaat wat deze veilige werking bewijst.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.