Welltherm glas satijn zwart krijtbord warmte paneel
Producten/Ruimte/Badkamer/Welltherm glas satijn zwart krijtbord

Welltherm glas satijn zwart krijtbord

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 915,00Incl BTW756,20Excl BTW

Wattage
Wissen

Vaak samen gekocht

Draadloze programmeerbare thermostaat met draadloos relais Salus RT510SR RF

Draadloze programmeerbare thermostaat met stekker ontvanger Salus RT510SPE-RF

Aantal
  • 60 maanden fabrieksgarantie
  • Duitse topkwaliteit
  • Voor wand plafond
  • Krijtbord

Omschrijving

Welltherm glas satijn zwart krijtbord panelen hebben een rechthoekige vorm en stralen krachtige infraroodwarmte uit. Ideaal voor een efficiënte verwarming.

Verder hebben ze een frameless design met een glazen afwerking. Het is duidelijk dat dit, zeker in combinatie met de rechthoekige vorm, perfect past bij een luxe interieur.

 

Het glas is afgewerkt in een matzwarte kleur. Dat maakt de luxe uitstraling compleet en het zorgt ervoor dat de panelen beschrijf baar zijn met krijt.

Stuk voor stuk geweldige eigenschappen die je van de Welltherm Premium serie verwacht.

 

De oppervlaktetemperatuur van de panelen loopt op tot 120 graden. Dit maakt ze ideaal geschikt voor gebruik in de woonkamer en keuken.

Ook in moeilijk te verwarmen kamers worden deze panelen ingezet als bijverwarming. Bovendien kenmerkt deze Premium serie zich door de extreem snelle opwarming. Hierdoor geniet je snel van een aangename warmte.

Daarnaast zijn de panelen ook geschikt voor gebruikt in de badkamer, slaapkamer, keuken of als krachtige spotverwarming.

 

Hoewel de panelen het op zichzelf al uitstekend doen, is het altijd goed om te streven naar verbetering.

 

Wil je Welltherm glas satijn zwart krijtbord echt optimaal gebruiken?

Dan raden we aan om ze aan te sturen met een thermostaat. Dat is niet alleen comfortabeler, maar zorgt er ook voor dat je de gewenste temperatuur nauwkeurig kunt instellen. Vervolgens zorgt het systeem er automatisch voor dat deze temperatuur behouden blijft.

 

Hierdoor worden de panelen warmer wanneer het in de ruimte afkoelt. En stoppen ze met verwarmen als het in de ruimte warmer wordt. Dat leidt tot optimaal wooncomfort en je verbruikt nooit meer energie dan nodig is. Wat een voordelen!

 

Met de bijgeleverde beugels monteer je de panelen horizontaal of verticaal aan de muur.

 

Wil je ze liever aan het plafond hangen?

Ook dat is mogelijk, maar dan moet je wel glasklemmen gebruiken voor de veiligheid. Deze zijn bij je bestelling inbegrepen.

 

De Premium panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en afmetingen. Hiermee kies je per woonruimte voor één of meerdere passende panelen.

 

Benieuwd hoeveel vermogen jij voor je woonkamer, badkamer of keuken nodig hebt?

Je berekent het eenvoudig met de vermogenscalculator.

Zo weet je gelijk welke en hoeveel panelen je voor de specifieke ruimte nodig hebt om het benodigde vermogen te dekken.

 

Wat is er nou leuker dan verwarmingspanelen die je ook gebruikt als krijtbord?

Wat ons betreft is het ideaal. Je noteert er bijvoorbeeld je afspraken, boodschappenlijst of huishoudelijke mededelingen op.

Bovendien hoef je hierdoor geen apart krijt- of schrijfbord aan te schaffen. Dat bespaart natuurlijk ook ruimte.

 

Welltherm heeft bij deze serie gebruikgemaakt van een unieke opbouw, waardoor de gebruikte energie maximaal wordt omgezet in infraroodwarmte.

 

Wat dit je oplevert?

Concreet betekent dit een rendementsstijging van 30% ten opzichte van reguliere panelen. Dit ga je op termijn terugzien op je energierekening.

Op die manier is de aanschaf van deze panelen ook financieel een verstandige keuze.

 

Ook wijzen we je graag op de ESHC® (Entire Surface Heat Conductor) technologie waar de panelen over beschikken. Hierdoor straalt het oppervlak maximaal infraroodwarmte uit. Het maakt de Premium serie extra luxe en energiezuinig.

 

Aangezien glaspanelen moeilijker te transporteren zijn dan reguliere panelen, brengen we extra verzendkosten in rekening. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling bij ons op locatie op te halen. We nemen je graag in ontvangst!

Lees meer Lees minder

Product informatie

Om de Welltherm glas satijn zwart krijtbord infrarood verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren gebruik je het beste een thermostaat of temperatuur gestuurd domotica systeem. Naast o.a. een tijdsinstelling, kunnen infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat of domotica systeem namelijk temperatuur geschakeld worden. Dit houdt in dat het infrarood verwarmingspaneel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt.
Daalt de temperatuur weer, dan schakelt het paneel vanzelf weer aan. Op deze manier werkt het infrarood verwarmingspaneel het meest energiezuinig en duurzaam.

Welltherm glas satijn zwart krijtbord infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Afhankelijk van de eigenschappen en ametingen van de ruimte kun je met behulp van de infrarood vermogencalculator het benodigde vermogen inschatten. Het kan in grote ruimtes noodzakelijk zijn om meerdere infrarood verwarmingspanelen in één ruimte geplaatst moeten worden om voldoende vermogen te verkrijgen.

Met de meegeleverde montagebeugels kun je het infrarood paneel gemakkelijk zowel horizontaal als verticaal aan de wand of plafond monteren. Ook is het mogelijk om het infraroodpaneel in te bouwen in het plafond met een inbouwframe dat afzonderlijk leverbaar is. Met een optionele set voetsteunen is dit infraroodpaneel (enkel horizontaal) ook mobiel in te zetten.


Eigenschappen

Merk Welltherm
Materiaal Glas
Afwerking Glas satijn zwart krijtbord
Kleur RAL 7016
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Woonruimte, Badkamer (zone 3), werkplek, berging
Paneel temperatuur 120 graden
Temperatuur achterkant 50 – 55 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Plafond – Wand– Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 60 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd ja
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.