Ecaros metaal RAL kleur straling paneel
Producten/Ruimte/Badkamer/Ecaros metaal met RAL kleur

Ecaros metaal met RAL kleur

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 739,00Incl BTW610,74Excl BTW

Wattage
Kleur
  • +€25
Bij een RAL kleur wordt er contact met je opgenomen ter bevestiging
Wissen

Vaak samen gekocht

Draadloze programmeerbare thermostaat met draadloos relais Salus RT510SR RF

Draadloze programmeerbare thermostaat met stekker ontvanger Salus RT510SPE-RF

Aantal
  • 36 maanden fabrieksgarantie
  • Duitse topkwaliteit
  • Voor wand en plafond
  • Ral kleur naar keuze

Omschrijving

Ecaros metalen panelen met RAL kleur hebben een frameless design van gecoat staal. Dat betekent dat er geen framerand omheen zit wat zorgt voor een rustig uiterlijk. En de RAL-kleur? Die kies je helemaal zelf bij het bestellen. Let erop dat wij alleen RAL kleuren kunnen leveren maar geen varianten op wit. Dus, op wit tinten na zijn alle RAL-kleuren mogelijk.

De panelen zijn verkrijgbaar in diverse vermogens en afmetingen, waardoor je ze uitstekend afstemt op jouw woning of kantoorpand.

Je profiteert van optimaal ophang gemak met een universeel ophangsysteem. Hiermee bepaal je zelf of je ze horizontaal of verticaal aan de muur hangt. Daarnaast is bevestiging aan het plafond natuurlijk ook mogelijk.

Wil jij de verwarmingspanelen echt optimaal gebruiken? Gebruik er dan een thermostaat bij. Deze koppel je bedraad of draadloos met een ontvanger aan je panelen. Met de thermostaat stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daalt de temperatuur? Dan gaan de panelen automatisch weer aan. Is het juist te warm? Dan schakelen ze automatisch weer uit. Dit verhoogt je wooncomfort en maakt de infraroodverwarming zuiniger.

Weet je niet welke vermogen je moet kiezen? Maak dan gebruik van de vermogenscalculator. Hiermee maak je een betrouwbare inschatting voor de geschikte panelen in een kamer en hoeveel je er nodig hebt.

De Ecaros infraroodpanelen staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met andere woorden; met kleine investering behaal je een hoog verwarmingsrendement en een goede warmteverdeling.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Om de Ecaros metaal met RAL kleur infrarood verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren gebruik je het beste een thermostaat of temperatuur gestuurd domotica systeem. Naast o.a. een tijdsinstelling, kunnen infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat of domotica systeem namelijk temperatuur geschakeld worden. Dit houdt in dat het infrarood verwarmingspaneel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt.
Daalt de temperatuur weer, dan schakelt het paneel vanzelf weer aan. Op deze manier werkt het infrarood verwarmingspaneel het meest energiezuinig en duurzaam.

Ecaros metaal met RAL kleur infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Afhankelijk van de eigenschappen en ametingen van de ruimte kun je met behulp van de infrarood vermogencalculator het benodigde vermogen inschatten. Het kan in grote ruimtes noodzakelijk zijn om meerdere infrarood verwarmingspanelen in één ruimte geplaatst moeten worden om voldoende vermogen te verkrijgen.

Met de meegeleverde montagebeugels kun je het infrarood paneel gemakkelijk zowel horizontaal als verticaal aan de wand of plafond monteren. Ook is het mogelijk om het infraroodpaneel in te bouwen in het plafond met een inbouwframe dat afzonderlijk leverbaar is. Met een optionele set voetsteunen is dit infraroodpaneel (enkel horizontaal) ook mobiel in te zetten.

Ecaros maakt het mogelijk door met diverse accessoires uw paneel helemaal af te laten stemmen op jouw interieur. Zo kun je bijvoorbeeld het infraroodpaneel voorzien van LED strips of een bedrukking.


Eigenschappen

Merk Ecaros
Materiaal Metaal
Afwerking Gladde poedercoat
Kleur RAL kleur naar keuze
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Woonruimte, Badkamer (zone 3), werkplek, berging
Paneel temperatuur 115 graden
Temperatuur achterkant 50 – 55 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Plafond – Wand – Systeemplafond ( alleen 400 watt) – Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 36 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd ja
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Jazeker infraroodpanelen zijn voor 100 % duurzaam als je gebruikmaakt  van groene stroom afkomstig van bijvoorbeeld zonnepanelen. Die groene energie hoeft niet van je eigen zonnepanelen afkomstig te zijn. Je kunt daarvoor natuurlijk ook groene stroom kopen van het energiebedrijf. Omdat er dan geen sprake is van CO2 uitstoot is jouw systeem 100% duurzaam en draag jij bij aan een beter klimaat. Zo gaat comfortabel verwarmen en een bijdrage leveren aan een betere wereld eenvoudig hand in hand!

Andere suggesties…

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.