Welltherm glas handdoek satijn wit infrarood paneel
Producten/Ruimte/Badkamer/Welltherm glas handdoek droger satijn wit

Welltherm glas handdoek droger satijn wit

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 1.169,01Incl BTW966,12Excl BTW

Wattage
Wissen

Vaak samen gekocht

Draadloze programmeerbare thermostaat met draadloos relais Salus RT510SR RF

Draadloze programmeerbare thermostaat met stekker ontvanger Salus RT510SPE-RF

Aantal
  • 60 maanden fabrieksgarantie
  • Duitse topkwaliteit
  • Dual-Zone 120 °C / 70°C

Omschrijving

Welltherm glas handdoek droger satijn wit infraroodpanelen , zorgen ook voor een comfortabele, snelle en zuinige verwarming van je woonruimtes.

Deze serie is specifiek bedoeld voor de badkamer en dat is niet zonder reden. Ze voorzien je namelijk ook van een heerlijk warme en droge handdoek als je uit de douche stapt. Dat is dubbel genieten! 

 

De panelen hebben een dual-zone verwarmingssysteem. Dat wil zeggen dat ze uit twee zones bestaan.

De bovenste zone is specifiek bedoeld voor het verwarmen van je badkamer. Met een hoger vermogen en een maximale oppervlaktetemperatuur van 120 graden lukt dit al snel.

 

De onderste zone is gemaakt voor het drogen van je handdoeken. Met een maximale oppervlaktetemperatuur van 70 graden droog en verwarm je je handdoeken snel.

Uiteraard draagt deze warmte tegelijkertijd bij aan de verwarming van je badkamer.  

 

De glazen panelen zijn uitgevoerd in de kleur RAL 9016. Met dit verkeerswit creëer je de moderne uitstraling die de panelen verdienen.

 

Daarnaast hebben de panelen twee beugelpunten. Je raadt het al, deze zijn bedoeld voor de bevestiging van je handdoekbeugels.

Ze zijn niet standaard bij je bestelling inbegrepen, maar wel los bij ons verkrijgbaar.

Op die manier kies je naar wens voor een optimale indeling. 

 

Het is duidelijk dat de aanschaf van deze Welltherm handdoekdrogers een slimme stap is richting energiebesparing en comfort.

 

Maar weet je wat pas echt slim is?

Dat is de aansturing met een thermostaat. Hiermee kies je namelijk met één druk op de knop jouw gewenste badkamertemperatuur.

Terwijl jij je bezighoudt met je persoonlijke verzorging, zorgen de panelen er automatisch voor dat jouw ideale temperatuur behouden blijft.

 

Daalt de temperatuur?

Dan worden de panelen automatisch warmer.

 

Stijgt de kamertemperatuur?

Dan koelen de panelen juist automatisch af.

Zo hoef je nooit meer na te denken over het warmer of kouder zetten van je infraroodpanelen. Deze technologie is niet alleen zeer prettig, maar bespaart je ook geld.

Je verbruikt dan namelijk alleen de energie die je écht nodig hebt voor jouw ideale temperatuur. 

 

Om de panelen optimaal te laten werken, is het belangrijk om een passend vermogen te selecteren voor jouw badkamer.

Op die manier voorkom je dat panelen te hard moeten werken of juist onvoldoende vermogen hebben.

 

Hoe je het benodigde vermogen bepaalt?

Daarvoor hebben we de vermogenscalculator in het leven geroepen.

Hiermee bereken je welke en hoeveel panelen je nodig hebt voor een optimale verwarming van je badkamer. 

 

Naast Satijnwit zijn deze panelen ook in diverse andere uitvoeringen leverbaar. We raden aan om je kleurkeuze af te stemmen op je huidige interieur.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om ze als spiegelpanelen aan te schaffen.

 

Spiegelpanelen?

Je hoort het goed. Hiermee integreer je de panelen volledig in je interieur.

 

Grote kans dat je bezoek niet eens doorheeft dat er een verwarmingspaneel hangt.

Met deze panelen als spiegelvariant combineer je niet twee, maar zelfs drie producten in één. Je badkamer verwarmen, handdoeken drogen en jezelf klaarmaken was nog nooit zo efficiënt! 

 

Met de bijgeleverde beugels monteer je de panelen aan de muur. Montage aan het plafond is dus niet mogelijk. 

Lees meer Lees minder

Product informatie

Om de Welltherm glas handdoek droger satijn wit infrarood verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren gebruik je het beste een thermostaat of temperatuur gestuurd domotica systeem. Naast o.a. een tijdsinstelling, kunnen infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat of domotica systeem namelijk temperatuur geschakeld worden. Dit houdt in dat het infrarood verwarmingspaneel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt.
Daalt de temperatuur weer, dan schakelt het paneel vanzelf weer aan. Op deze manier werkt het infrarood verwarmingspaneel het meest energiezuinig en duurzaam.

Welltherm glas handdoek droger satijn wit infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Afhankelijk van de eigenschappen en afmetingen van de ruimte kun je met behulp van de infrarood vermogen calculator het benodigde vermogen inschatten. Het kan in grote ruimtes noodzakelijk zijn om meerdere infrarood verwarmingspanelen in één ruimte geplaatst moeten worden om voldoende vermogen te verkrijgen.

De Welltherm glas handdoek droger satijn wit handdoek beugels zijn apart te bestellen


Eigenschappen

Merk Welltherm
Materiaal Glas
Afwerking Satijn wit zijde mat 5 mm veiligheidsglas
Kleur RAL 9016
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Badkamer (zone 3)
Paneel temperatuur Dual-Zone 120 °C / 70°C
Temperatuur achterkant 50 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Wand-Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 60 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd Ja
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Andere suggesties…

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.