Welltherm handdoek beugels voor drogers
Producten/Soort paneel/Welltherm handdoek beugels voor drogers

Welltherm handdoek beugels voor drogers

Vanaf 109,00Incl BTW90,08Excl BTW

Chroom of Geborsteld roestvrijstaal
Wissen
Aantal
  • 3 maten handdoek beugels
  • Chroom of geborsteld staal
  • Eenvoudig te monteren

Omschrijving

De handdoekbeugels zijn geschikt voor de handdoekdrogers van Welltherm. Alleen de handdoekdroger panelen van Welltherm beschikken over de beugel bevestigings punten waarmee je de beugels op verschillende posities kunt monteert. Deze beugels zijn dus niet geschikt voor andere infraroodpanelen. Hoeveel beugels je in totaal kan gebruiken, hangt af van de afmetingen van je panelen. Dit staat vermeld in de specificaties. Het mogelijk om de verschillende maten en uitvoeringen te combineren.

De beugels zijn verkrijgbaar in chroom en geborsteld roestvrij staal. Daarnaast heb je voor beide materialen de keuze tussen drie maten. Hiervan zijn twee beugels open en is er één gesloten. Je stelt hiermee je ideale handdoekdroger naar wens samen.

Kies je voor een van de Welltherm handdoekdrogers van 550W? Dan past er één handdoekbeugel op. Op de handdoekdrogers van 660W passen twee beugels en op die van 850W zelfs drie. Je kunt vervolgens de beugels combineren zoals jij dat graag wilt.

De Welltherm handdoekbeugels zijn, net als de handdoekdrogers, enkel geschikt voor montage aan de muur..

De Welltherm handdoek beugels en het paneel koop je los van elkaar. Wel vermelden we in de specificaties hoeveel beugels we bij een bepaalde serie en afmeting aanraden.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Chroom
– 43 cm éénzijdig open
– 55 cm éénzijdig open
– 65 cm doorlopend
Geborsteld roestvrij staal
– 43 cm éénzijdig open
– 55 cm éénzijdig open
– 65 cm doorlopend

De handdoek beugel is verkrijgbaar in twee materialen, chroom of geborsteld roestvrij staal. Daarbij ook nog in drie maten van beide materialen, op deze manier stelt u uw handdoek droger helemaal zelf samen

Welltherm handdoekbeugel chroom eenzijdig open t.b.v. de Welltherm infrarood handdoekdroger. Deze handdoekbeugel is geschikt voor alle Welltherm infrarood handdoekdrogers en kan op verschillende posities gemonteerd worden. Het totaal aantal handdoekbeugels is afhankelijk van de afmeting van het infraroodpaneel en wordt vermeld in de specificaties.

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.