Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF
Producten/Thermostaten/Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF

Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF

199,00Incl BTW164,46Excl BTW

Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600

Wifi draadloze stekker ontvanger Smart Home Salus SPE600

Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600

Aantal
  • Slimme thermostaat
  • Smart Home App
  • Digitaal programmeerbaar

Omschrijving

Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF

Zeer dunne, en multifunctionele wifi thermostaat, die naadloos aansluit in het WiFi systeem van Salus. Deze slimme thermostaat heeft een ingebouwde lithium accu en is met een mini USB-aansluiting oplaadbaar. Dus geen milieuschade door oude batterijen!

Met deze thermostaat heb je de volledige controle over je verwarming. De gebruiksvriendelijke en efficiënte thermostaat is eenvoudig te installeren en past perfect in elke moderne woning. Doordat deze thermostaat zeer nauwkeurig meet, behaal je een optimale energie-efficiëntie en een besparing op je energierekening.

De Quantum Wifi draadloze digitale thermostaat is aan de achterkant voorzien van een magneet. Het magneetcontact kan met schroeven of dubbelzijdige tape bevestigd worden aan de muur.

Je kunt er ook voor kiezen om de thermostaat in een docking station te plaatsen. De thermostaat laadt daarbij meteen op en is gemakkelijk op een kastje weg te zetten.

Aan de voorkant heb je een groot LCD-display, waardoor je gemakkelijk de instellingen kunt aflezen en aanpassen. Met de programmeerbare functie kun je verwarmingsschema’s instellen voor elke dag van de week, zodat jij thuiskomt in een warmhuis.

Eigenschappen:

Spanning: Li-ion 3.7V Accu met mini USB-aansluiting

Frequentie: ZigBee 2.4 GHz

Temperatuur bereik: 5-35°C

Regelalgoritme: ITLC en Hysterese 0,25/0.5°C

S1, S2 externe ingang: Voor externe aansluitingen

Montage Opbouw: 11 mm

Afmeting: 86x86x11 mm

Voorzien van vochtigheidssensor

Vakantiemodus

Smart Home met (One Touch) regels toe te voegen

Minimale en maximale temperatuur instelling

PIN Beschermingsfunctie

5 jaar fabrieksgarantie

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF
– Handleiding

De Wifi draadloze digitale thermostaat Smart Home Salus SQ610RF werkt in combinatie met:
– Relais ontvanger SR600
– Plug ontvanger SPE600
– en de Gateway UGE600


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Opbouw -Vrijstaand
Voeding Lithium-ionen-accu
Bediening via internet Ja
Frequentie 2.4 GHz
Handmatige overbrugging Ja
Garantie 5 jaar
86  86 x 86 x 11
LCD scherm Ja
Pincode beveiliging         Ja
Communicatie bereik 30 meter
Programmeerbaar Ja
Programma overbruggen Ja
Productieland Duitsland
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.