Thermostaat standaard ELB-BT7 voor de BT710 en BT010
Producten/Thermostaten/Thermostaat standaard ELB-BT7 voor de BT710 en BT010

Thermostaat standaard ELB-BT7 voor de BT710 en BT010

5,00Incl BTW4,13Excl BTW

Draadloze analoge thermostaat ELB BPT010

Draadloze digitale thermostaat weekprogramma ELB BPT710

Aantal
  • Standaard voor een thermostaat
  • Voor de BT710 en de BT010
  • Makkelijk in gebruik

Omschrijving

Thermostaat standaard ELB-BT7 voor de BT710 en BT010

Deze thermostaat standaard is ontworpen om de draadloze analoge thermostaat ELB-BT010 en de draadloze programmeerbare digitale thermostaat ELB-BT710 vrijstaand weg te kunnen zetten. Zeker bij het gebruik van infraroodpanelen is dit zeer handig.

In een simpele handeling draai je de thermostaat op de standaard waarna deze stevig op een tafel of kast kan worden weggezet. Nu regel je de temperatuur van jouw infraroodpanelen eenvoudig vanaf de plek waar je zit.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Thermostaat standaard ELB-BT7 voor de BT710 en BT010

– BT710
– BT010

Veelgestelde vragen

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Infraroodpanelen kunnen zowel als hoofdverwarming en als bijverwarming worden gebruikt. Zo kies jij zelf of je het hele huis, of slechts een aantal kamers energiezuinig wil gaan verwarmen. Een combinatie van infraroodpanelen en andere verwarming is vaak ook een slimme oplossing om tot de beste besparing te komen. Met onze infraroodpanelen kun je jouw bestaande verwarming volledig vervangen. Ook kan je ervoor kiezen om de bestaande verwarming in bepaalde kamers aan te vullen met infraroodpanelen. Zo verwarm je nog sneller en kun je gemakkelijk warmtecomfort behalen op een manier die past bij jouw wensen.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Het installeren van onze infraroodpanelen is eenvoudig en snel zelf uit te voeren. Het enige wat je nodig hebt, is een aansluiting op een stroompunt.  Het installeren is dus een koud kunstje voor een handige klusser. Zeker in vergelijking centrale verwarming of een warmtepomp behaal je daar veel voordeel mee. Als je gebruik maakt van onze installatie service zorgen onze monteurs er binnen één dag voor dat jouw gehele woning voortaan duurzaam verwarmd wordt met infraroodpanelen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.