Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600
Producten/Thermostaten/Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600

Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600

269,00Incl BTW222,31Excl BTW

Aantal
 • Smart Home App
 • Eenvoudige installatie
 • Bediening met u Telefoon of Tablet

Omschrijving

Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600

Met de UGE600 kunt je jouw infraroodpanelen via tablet en smartphone bedienen. Het apparaat moet via een router met internet worden verbonden. Er kunnen 30 apparaten op batterijen verbonden worden zonder een extra versterker.

De Salus Gateway UGE600 is de toegang tot een extra slimme en duurzaam verwarming met infraroodpanelen. Via deze gateway heb jij volledige controle over jouw infraroodpanelen.

Via de Salus home app stel je vervolgens gemakkelijk de temperatuur in en maak je diverse verwarming schema’s. Heel eenvoudig via je smartphone, pc of tablet.

Salus Gateway UGE600

De basis van het Salus Smart Home systeem begint bij deze Gateway. Sluit de UGE600 aan op jouw internetrouter, waarna de Gateway overal via internet voor jou bereikbaar is. Via deze Gateway benader je alle aangesloten infraroodpanelen en thermostaten.

Omdat het systeem werkt via radiofrequentie 2,4 MHz is het niet nodig dat de aangesloten ontvangers zichtbaar worden geplaatst. Op die manier kun je in de meeste gevallen onopvallend monteren. Dat betekent dat de smart-relais of smart-pluggen met de daaraan aangesloten infraroodpanelen zichtbaar zijn weggewerkt. Staat jouw internetrouter in de meterkast? Dat is geen probleem, de Gateway is klein en kan eenvoudig worden bijgeplaatst.

De Salus Gateway in het kort

Maakt de bediening via smartphone, pc of tablet mogelijk

Kan tot 30 apparaten aansluiten

Werkt met WiFi en via de router

Ondersteunt radiofrequentie voor out-of-sight installatie

Bereik zender tot +/- 30 meter

Specificaties:

 • Voeding: 5V (DC) via USB
 • RF-standaard: 2,4 Ghz ZigBee HA1.2
 • Temperatuurbereik : 0-50 °C
 • Afmetingen: Ø 87 mm x H-55mm
 • 5 jaar garantie
 • Spanning: 5V (DC) via USB
 • Frequentie: 2,4 Ghz ZigBee HA1.2
 • Temperatuurbereik: 0-50 °C
 • Afmetingen: Ø 87 mm x H-55mm

Eigenschappen

 • LED indicatie
 • Het verbindt alle SALUS iT600 Smart Home producten met de Smart Home App.
 • Ethernet verbinding
Lees meer Lees minder

Product informatie

-Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600
-Handleiding

De Wifi universal gateway basis voor Smart Home Salus UGE-600 , is nodig om onze WIFI collectie verbinden.
– SQ610RF
– SPE600
– SR600


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Vrijstaand
Voeding 230 Volt
Bediening via internet Ja
Frequentie 2.4 GHz
Eenvoudige installatie Micro USB
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 90 x 90 x 55
LCD scherm NVT
Pincode beveiliging         NVT
Communicatie bereik 30 meter
Programmeerbaar NVT
Programma overbruggen NVT
Productieland Duitsland
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.