Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600
Producten/Thermostaten/Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600

Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600

68,99Incl BTW57,02Excl BTW

Aantal
  • Combineer met Salus SQ610RF thermostaat
  • Inbouw of achterbouw montage
  • Verbindt automatisch met de Salus Smart Home Gateway (UG600)

Omschrijving

Salus SR600 Smart Relais

Het Salus SR600 Smart Relais kan direct in een inbouwdoos worden ingebouwd of achter een infraroodpaneel worden geplaatst. Na het plaatsen van Salus de SR600 Relais regel jij heel gemakkelijk jouw infraroodpanelen met de Salus Smart Home App.

Het Salus smart relais moet in combinatie met de UGE600 gebruikt worden. Zo brengt jij innovatie in jouw huis. Dit slimme relais biedt jou de mogelijkheid om al jouw infraroodpanelen in huis te regelen met je smartphone.

WiFi bediening van jouw infraroodverwarming is handig en overzichtelijk. Het bespaart op energiekosten en daardoor geld. Hoe werkt het? Het Smart Relais 16A werkt als een brug tussen het infraroodpaneel en de Salus Smart Home app.

Het ontwerp is compact en onopvallend, zodat het gemakkelijk kan worden geïntegreerd in jouw woning zonder de esthetiek van je huis te verstoren. Het installeren is eenvoudig en vereist voor de meeste mensen geen hulp van een elektricien.

Nu kun je zonder problemen jou infraroodpanelen bedienen terwijl je in de woonkamer zit of zelfs vanuit de auto op weg naar huis. Dat is het gemak die het Salus Smart Relais 16A jou geeft. Vooral in combinatie met infraroodpanelen zorgt dit relais voor een extra een energiebesparing.

Het Smart Relais SR600 heeft dezelfde functie als de Smart Plug, maar is bedoeld voor inbouw of achterbouw montage. Het formaat is zeer klein, zodat de SR600 in vrijwel alle inbouwdozen past (In deze vorm is de Smart Relais bedoeld om “uit het zicht” te worden geïnstalleerd.

Eigenschappen

Voeding: 230 V (AC) +/- 10%

Frequentie: Zigbee 2,4 GHz HA1.2

Schakelstroom max: 16 A

Afmetingen: B-45 H-44 T-20mm

Smart Home oplossing voor infraroodpanelen

Bediening via de SALUS Smart Home App

Duidelijk en eenvoudig in gebruik

Draadloze aansturing via Salus Smart Home app

Gemakkelijk te installeren in een inbouwdoos of als achterbouw

Vereist de Salus UGE600 Gateway voor juiste werking

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600
– Handleiding

De Wifi draadloze relais ontvanger Smart Home Salus SR600 werkt in combinatie met:
– SQ610RF
– en de Gateway UGE600


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Inbouw
Voeding 230 Volt
Bediening via internet Ja
Frequentie 2.4 GHz
Handmatige overbrugging NVT
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 45 x 45 x 20
LCD scherm NVT
Pincode beveiliging         NVT
Communicatie bereik 30 meter
Programmeerbaar NVT
Programma overbruggen NVT
Productieland Duitsland
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.