Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868
Producten/Thermostaten/Extra draadloze stekker ontvanger Salus SPE868

Extra draadloze stekker ontvanger Salus SPE868

99,00Incl BTW81,82Excl BTW

Draadloze digitale thermostaat Salus WBRT520TX

Aantal
  • Eenvoudig te verbinden met de radiografische kamerthermostaten
  • Plug in stekker
  • Kan in ieder stopcontact

Omschrijving

De SPE868 Radiografische Plug in ontvanger werkt met een betrouwbaar radiografisch 868mhz signaal, zodat je geen internetverbinding nodig hebt om jouw infraroodpanelen te bedienen.

Je kunt deze ontvanger rechtstreeks in een stopcontact steken, dat maakt het mogelijk om jouw favoriete infraroodpaneel te regelen met een passende Salus thermostaat.

Het minimalistische ontwerp van de SPE868 Radiografisch Plug past onopvallend in elk interieur en is eenvoudig te installeren. Zo heb je nog meer flexibiliteit en controle heeft over jouw comfort. Door de combinatie van de Salus SPE868 radiografische stekker en een radiografische thermostaat, kunt je het maximale uit je favoriete infraroodpaneel halen.

Deze stekker ontvanger is de kleinste stekkerontvanger met 16A schakelcapaciteit op de markt en kan tot 3680 Watt infraroodpanelen tegelijk bedienen. Je gebruikt deze in een stopcontact op de muur of boven een systeemplafond in een stekkerdoos.

De stekkerontvanger is speciaal voor het besturen van een infraroodpaneel waaraan een snoer en stekker zitten. Op een Salus thermostaat kunnen maximaal 5 stekkerontvangers worden gekoppeld.

Het compacte ontwerp van deze SPE868 Radiografisch Plug past onopvallend in ieder stopcontact en is eenvoudig te installeren.

Deze ontvanger in het kort:

Radiografisch 868MHz signaal

Ontvanger voor radiografische thermostaten uit de Salus serie

Energiebesparend

Heel gemakkelijk te installeren

Gewoon in het stopcontact steken!

Stekker ontvanger

  • Spanning: 230 V (AC) +/-10% , 50Hz
  • Schakelcapaciteit: 16A
  • Aan/uit schakelaar: Ja
  • Afmetingen: B-42 x H-42 x D-40 mm
Lees meer Lees minder

Product informatie

Inhoud verpakking:
1x SALUS SPE868 uitbreidingmodule voor stekkerthermostaat
1x gebruiks- en installatiehandleiding Nederlands

RT510SR
WBRT520TX


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Stekker
Voeding 230 Volt
Frequentie 868Mhz
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 42 x 42 x 77
Maximaal Schakelvermogen 16 Amp
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.