Bureau verwarming met dimmer
Producten/Soort paneel/Bureau verwarming met dimmer

Bureau verwarming met dimmer

158,99Incl BTW131,40Excl BTW

Aantal
  • Zelfklevend
  • 150 Watt
  • Voorzien van dimmer

Omschrijving

Heb je vaak last van koude voeten of benen op kantoor? Dan ben je niet de enige. Zelfs als de rest van de ruimte een aangename temperatuur heeft, kunnen je voeten of benen toch koud zijn. Niet bepaald handig tijdens een werkdag en het gaat vaak ten koste van de concentratie.

Vaak ligt de oorzaak hiervan in de optrekkende kou van de vloer. Ook kan het zijn dat de ruimte gewoon moeilijk te verwarmen is. Wat de oorzaak ook is, gelukkig hebben we met deze fiberplates de oplossing voor je. Ze zijn een absolute aanwinst om comfortabel te werken op kantoor.

De fiberplates zijn licht van gewicht en hebben afmetingen van 60 bij 30 centimeter. Daarnaast zijn ze voorzien van een zelfklevende plakkant, waarmee je ze gemakkelijk onder je tafel of bureau plaatst. Wil je de plates in de toekomst mogelijk verplaatsen? Plak ze dan niet direct aan je tafel of bureau maar bevestig ze aan een losse plaat. Op die manier plaats je ze precies waar je de warmte nodig hebt.

Verder hebben de verwarmers een traploze dimmer. Hiermee stel je de intensiteit eenvoudig naar wens in. De bediening hiervan werkt middels een handige draaiknop. Het leidt tot volledige controle en optimaal comfort. Laat die concentratie maar komen!

De platen hebben een vermogen van 150 watt. Dit is het ideale vermogen om je voeten of benen op korte afstand te verwarmen, zonder dat het te heet word.

De Bureau verwarming met dimmer hebben een glad oppervlak en een zwarte kleur. De dikte is slechts 6 millimeter, waardoor ze nauwelijks opvallen. Dankzij het zelfklevende plakkant heb je geen gereedschap nodig voor de montage.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Tip: indien u de bureauverwarming later nog wil verplaatsen, kunt u de fiberplaat het beste eerst op een losse plaat plakken. Eenmaal bevestigd laat de plakplaat van de bureauverwarmer namelijk niet meer (zonder schade) los.

kleur zwart RAL 9005

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.