Bedrade digitale thermostaat niet programmeerbaar ELB PT14
Producten/Thermostaten/Bedrade digitale thermostaat niet programmeerbaar ELB PT14

Bedrade digitale thermostaat niet programmeerbaar ELB PT14

85,00Incl BTW70,25Excl BTW

Aantal
  • Groot verlicht display
  • Digitaal
  • Programmeerbaar

Omschrijving

Bedrade digitale thermostaat niet programmeerbaar ELB PT14                    

De ELB-PT14 bedrade digitale thermostaat is geschikt voor de temperatuurregeling van infraroodpanelen. De ELB-PT14-P thermostaat is eenvoudig te bedienen via het digitale bedieningspaneel. Het toetsenbord met 3 knoppen is erg overzichtelijk en geschikt voor iedereen. Deze thermostaat is niet programmeerbaar en geschikt voor alle infraroodpanelen.  

Let er wel op dat deze thermostaat met een draad moet worden verbonden aan het infraroodpaneel 

  • Type thermostaat: Digitale thermostaat 
  • Montage: Opbouw 
  • Schakelvermogen: 16 Amp 
  • Werking: Bedraad 
  • Instelbare temperatuur: +3°C tot +39°C 
  • Merk: Elbock 
Lees meer Lees minder

Product informatie

– Bedrade digitale thermostaat niet programmeerbaar ELB PT14
– Gebruiksaanwijzing

-groot verlicht display
-weekprogramma, 6 wisselingen per dag
-keuze uit demping, comfort en feesttemperatuur
-instelbare hysteresis (0,1-6°C)
-huidige temperatuurcorrectie
-slot
-VENSTER-functie
-eenvoudige bediening
-eenvoudige montage


Eigenschappen

Merk Elbock
Montage Opbouw
Voeding 230 Volt
Frequentie 433,92 Mhz
Garantie 2 jaar
Afmeting (mm) 81 x 81 x 27
Maximaal Schakelvermogen 16 Amp
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.