Draadloze draaiknop thermostaat Salus ERT20TXB
Producten/Thermostaten/Draadloze draaiknop thermostaat Salus ERT20TXB

Draadloze draaiknop thermostaat Salus ERT20TXB

68,99Incl BTW57,02Excl BTW

Vaak samen gekocht

Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868

Extra draadloze stekker ontvanger Salus SPE868

Aantal
  • Met de draaiknop stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in.
  • Je hangt hem eenvoudig op aan de muur.
  • Volledig draadloos. Werkt 2 jaar op een set batterijen

Omschrijving

Eenvoudige draadloze draaiknop thermostaat

De perfecte thermostaat die simpel te bedienen is zonder een programma in te stellen. Met deze simpele draadloze thermostaat is het voor iedereen mogelijk om op een eenvoudige manier de temperatuur in een kamer te regelen. Geen moeilijke programma’s of apps op de telefoon, maar gewoon een draaiknop om de temperatuur aan te passen.

Eenvoudig de kamertemperatuur instellen

Comfortabele bediening is nu eenvoudig toegankelijk voor iedereen. Ook voor mensen die geen zin hebben in moeilijke techniek. De draadloze thermostaat met draaiknop zorgt dat dit nu voor iedereen kan. De draaiknop staat draadloos in verbinding met de ontvanger. Door aan de draaiknop te draaien kan je de temperatuur worden geregeld.

Het voordeel van deze thermostaat met draaiknop

Deze thermostaat is volledig draadloos en voorzien van batterijen die heel lang meegaan. Hij heeft geen ingewikkelde instellingen. Doormiddel van het lampje kun je zien of de thermostaat op verwarmen staat of niet. Het draadloze signaal zorgt voor een goede verbinding met een draadloos relais. De thermostaat kan worden gekoppeld met een stekkerontvanger, maar ook worden gecombineerd met een inbouwontvanger. Daarnaast kan de thermostaat in totaal 5 ontvangers besturen.

Bij deze thermostaat wordt een eenvoudige handleiding geleverd, zo kun je direct aan de slag. Heb je toch nog vragen over deze thermostaat? Dan helpen we je graag verder op weg.

Kenmerken en specificaties

  • Draadloze 868 MHz zender
  • 5 jaar garantie
  • Lange levensduur
  • Bereik van 5 tot 30 graden Celsius
  • Afmetingen: 80 x 90 x 31 mm
  • Universeel

Kies jij voor een goede garantie en lange levensduur? Dan is dit een allround thermostaat met draaiknop voor jouw infraroodpanelen. Geniet van een groot zendbereik en simpele temperatuur instelling. Kies jij voor deze thermostaat met draaiknop, dan is bedieningsgemak verzekerd!

Lees meer Lees minder

Product informatie

Simpel te koppelen met bijbehorende RF-plug SPE868, RF relais SR868.

U kunt max. 5 ontvangers koppelen


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Opbouw
Voeding AA-batterijen
Vorstbeveiliging Ja
Frequentie 868Mhz
Handmatige overbrugging Ja
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 80 x 80 x 35
LCD scherm Nee
Pincode beveiliging         Ja
Communicatie bereik 30 meter
Programmeerbaar Nee
Programma overbruggen Nee
Productieland Duitsland
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.