Draadloze Plug In ontvanger ELB BPT003
Producten/Thermostaten/Draadloze plug in ontvanger ELB BPT003

Draadloze plug in ontvanger ELB BPT003

85,00Incl BTW70,25Excl BTW

Aantal
 • Draadloze ontvanger
 • Plug In
 • Makkelijk te gebruiken met de BPT710 / BPT010

Omschrijving

Draadloze plug in ontvanger ELB BPT003

De ELB-BPT003 draadloze plug-in ontvanger voor infraroodpanelen communiceert de temperatuurregeling tussen een infraroodpaneel en de BPT710 of BPT010 thermostaat. Per plug-in ontvanger kan maximaal 3.200 Watt vermogen worden geschakeld. Dat maximale vermogen kun je berekenen door het vermogen (in Watt) van de op de ontvanger aangesloten infraroodpanelen bij elkaar op te tellen.

Specificaties

 • Afmetingen : 140 x 57 x 78 mm
 • Montage: Plugin
 • Schakelvermogen: 16 Amp
 • Voeding: 230 V/ 50 Hz
 • Schakel element: Relais
 • Bereik: 25 m (in the built-up area)
 • Werktemperatuur: 0°C tot +40°C
 • Merk: Elbock
Lees meer Lees minder

Product informatie

– de Plug in ontvanger
– Handleiding

Deze draadloze Plug In werkt alleen in combinatie met de volgende thermostaten:
– BPT0710
– BPT010


Eigenschappen

Merk Elbock
Montage Plug In
Voeding 230 Volt
Frequentie 433,92 Mhz
Garantie 2 jaar
Afmeting (mm) 140 x 57 x 78
Maximaal Schakelvermogen 16 Amp
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.