Draadloze digitale thermostaat salus WBRT520TX
Producten/Thermostaten/Draadloze digitale thermostaat Salus WBRT520TX

Draadloze digitale thermostaat Salus WBRT520TX

119,00Incl BTW98,35Excl BTW

Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868

Extra draadloze stekker ontvanger Salus SPE868

Aantal
  • Draadloos
  • Digitaal programmeerbaar
  • Extra groot Display
  • Te koppelen met Relais of Plug in ontvanger

Omschrijving

Ontdek het comfort en gebruiksgemak van de RT520 thermostaat van Salus. Deze mooie thermostaat werkt met een 868MHz radiosignaal en zorgt voor een optimale temperatuurregeling en maximale energiebesparing. Bij deze thermostaat is geen koppeling met het internet nodig. Je hebt een ruime keus aan dag- en weekschema’s, zo is jouw kamer altijd op de perfecte temperatuur.

De draadloze digitale thermostaat Salus WBRT520T heeft een strak en modern design met een groot, eenvoudig af te lezen scherm. Bediening en installatie is heel eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om hun infraroodpanelen te regelen.

Deze thermostaat gemaakt voor de besturing van infraroodverwarming, zo kon je meteen een stap dichter bij een energiezuinig huis. Ervaar de voordelen van infraroodpanelen met een thermostaat, waaronder lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Je kunt deze thermostaat simpel koppelen met maximaal 4 SPE868 of SR868 relais ontvangers.

De belangrijkste voordelen van deze thermostaat zijn het grote lcd-scherm, de eenvoudige bediening en gemakkelijke programmeerfuncties voor de gebruikers.

De WBRT520TX  is een luxe programmeerbare thermostaat met helder display. Met de ingebouwde verhuurfunctie is het mogelijk om de thermostaat met een minimaal en maximaal temperatuur te begrenzen. Vervolgens kan de thermostaat worden afgeschermd met een pincode. Hierdoor is het niet mogelijk om de temperatuur door een gebruiker buiten deze ingestelde grenzen te overschrijden

Je kunt maximaal 4 ontvangst relais koppelen aan de WBRT520TX. Voor het bedienen van je infraroodpanelen koppelen je de thermostaat met een Salus RS868 inbouw relais of de SPE868 stekker ontvanger. Je kunt deze ontvangers los bestellen in de webshop deze worden niet meegeleverd in met de thermostaat.

Deze thermostaat geeft je nauwkeurige controle over de temperatuur, toename van comfort en verbeterde energie-efficiëntie.

Specificaties

Voeding: 2 x AA-batterij

Bereik: 5°C ~ 32.5°C

Afmetingen: 95mm x 118mm x 26mm (HxBxD)

RF-frequentie: 868Mhz (tot 30m bereik)

Eenvoudig en snel te installeren zonder stroomaansluiting.

Draadloze installatie, uitstekend bereik

5 jaar garantie

Lees meer Lees minder

Product informatie

Simpel te koppelen met bijbehorende RF-plug SPE868, RF relais SR868.

U kunt max. 5 ontvangers koppelen


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Opbouw – Vrijstaand
Voeding AA-batterijen
Vorstbeveiliging Ja
Frequentie 868Mhz
Handmatige overbrugging Ja
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 118x95x27
LCD scherm Ja
Pincode beveiliging         Ja
Communicatie bereik 30 meter
Programmeerbaar Ja
Programma overbruggen Ja
Productieland Duitsland
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.