Analoge Plug-in thermostaat niet programmeerbaar ELB TS01
Producten/Thermostaten/Analoge Plug-in thermostaat-niet-programmeerbaar- ELB-TS01

Analoge Plug-in thermostaat-niet-programmeerbaar- ELB-TS01

49,01Incl BTW40,50Excl BTW

Aantal
 • Makkelijke bedienbaar
 • Plug in
 • Nachtverlagingsfunctie

Omschrijving

Analoge Plug-in thermostaat-niet-programmeerbaar- ELB-TS01       

De ELB-TS01 Plug-in thermostaat is gemaakt voor de bediening van infraroodpanelen. De ELB-TS01 Plug-in thermostaat kan gemakkelijk in het stopcontact worden gestoken.

Daarom is de ELB-TS01 Plug-in thermostaat ook zeer geschikt voor het gebruik met verplaatsbare infraroodpanelen. Je bedient de thermostaat met een handige draaiknop op de aansluiting.

Ingebouwd in deze thermostaat is ook een handige functie met automatische temperatuurverlaging in de nacht.

Thermostaatregeling voor infrarood panelen met eenvoudige draaiknop bediening

De temperatuur is per graad instelbaar van 11 tot 28 graden Celsius. Vorstbescherming bij temperaturen beneden 3 graden Celsius. Hysteresis 0,3 graden Celsius. Beschikt over een drukknop voor nachtverlaging waardoor de temperatuur gedurende 8 uur 3 graden lager wordt ingesteld en dat wordt automatisch ieder dag herhaalt.

 • Montage: Plugin
 • Werking: Stekker
 • Schakelvermogen: 16 Amp
 • Programma’s: Automatische temperatuurverlaging ‘s nachts, Vorstbescherming
 • Voeding: 230 V/ 50 Hz
 • Schakelelement: Relais
 • Instelbare temperatuur: +11 °C tot +28 °C
 • Bescherming: IP20
 • Kleur: Wit
 • Artikelnummer : ELB-TS01
 • Type : ELB TS01 stekker thermostaat, draaiknop met nachtverlaging.
 • Merk : Elektrobock (CZ)
 • Vermogen : Maximaal 16A (3680 Watt)
 • Garantie : 2 jaar
Lees meer Lees minder

Product informatie

– Analoge Plug-in thermostaat niet programmeerbaar ELB TS01
– Handleiding

-gemakkelijke controle
-Nachtverlagingsfunctie (druk één keer op de knop om de gewenste temperatuur gedurende 8 uur met 3 °C te verlagen)
-temperatuurregeling op 1 °C
-vorstbescherming (3 °C))


Eigenschappen

Merk Elbock
Montage Plug In
Voeding 230 Volt
Werking Stekker
Garantie 2 jaar
Afmeting (mm) 60 x 58 x 14
Maximaal Schakelvermogen 16 Amp
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.