Alkari metalen hybride verwarming infrarood hybride verwarming
Producten/Ruimte/Badkamer/Alkari metaal hybride verwarming

Alkari metaal hybride verwarming

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 259,00Incl BTW214,05Excl BTW

Wattage
Wissen
Aantal
  • 24 maanden fabrieksgarantie
  • Comfortabele warmte tegen de laagste aanschafprijs
  • Voor wand en vrijstaand
  • Horizontaal of verticaal te gebruiken

Omschrijving

Onze Alkari metale hybride infraroodpanelen zijn uitstekend geschikt als hoofdverwarming in een kleine kamer. Of kies voor meerdre exemplaren als je graag een grotere ruimte wilt verwarmen. Is het koud in je woonkamer, badkamer of kantoor? Met deze panelen ervaar je al snel een aangename warmte. Dat komt omdat de hybride panelen naast een infraroodelement aan de voorzijde ook een hybride element ingebouwd hebben. Dit element werkt als een soort convectorkachel, die naast stralingswarmte ook de lucht verwarmt. Bovendien zorgt het ingebouwde infraroodelement aan de voorzijde ervoor dat de objecten en materialen ook worden opgewarmd. Samen maken ze extra snelle verwarming mogelijk!

De Alkari hybride panelen worden geleverd met wand- en voetbeugels. Hiermee installeer je ze op een vast plek aan de muur, of je gebruikt ze verplaatsbaar met de voetbeugels. Wel moeten de luchtroosters altijd naar boven worden gericht. Houd dus rekening met het verschil tussen horizontale en verticale uitvoerening.

Met een stopcontact op korte afstand sluit je het snoer met stekker van deze verwarming eenvoudig aan. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen, is de gewenste intensiteit instellen.

Ook dit gaat gemakkelijk met de draaiknop die zich aan de onderzijde van de panelen bevindt. Draai rustig naar de gewenste intensiteit en de panelen doen vervolgens het werk. Zodra de intensiteit is bereikt, gaat het oranje lampje vanzelf weer uit.

Het is duidelijk dat onze Alkari metale hybride verwarming ideaal geschikt is als hoofdverwarming in (koude) kamers. Wil je een volledige kamer, kantoor of woning verwarmen? Bekijk dan ook of onze langgolf infraroodpanelen misschien een beter alternatief zijn. Twijfel je wat voor jouw de beste oplossing is? Bel ons dan voor advies.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Het Alkari hybride paneel wordt standaard geleverd met wand- en voetbeugels. Hierdoor is jet paneel ook makkelijk te verplaatsen. Hou echter wel rekening met het verschil tussen de horizontale en verticale Alkari hybride panelen. De luchtroosters moeten namelijk altijd naar boven worden geplaatst.

Het Alkari hybride paneel uitstekend te gebruiken als bijverwarming. Zelfs wanneer het koud is in uw woonkamer, badkamer of kantoor ervaart u snel een aangename warmte. Dat komt doordat het Alkari hyride paneel naast een infraroodpaneel, ook is voorzien van een hybride element.

Het hybride element werkt hierbij zoals een convectorkachel, en zorgt ervoor dat de lucht snel wordt verwarmd. Het ingebouwde infraroodpaneel zorgt er daarnaast voor dat ook de objecten en materialen worden opgewarmd.

Het aansluiten van de verwarming is daarnaast erg eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact. Ook het instellen van de gewenste intensiteit is er makkelijk. Er bevindt zich namelijk een handige draaiknop aan de onderzijde van het Alkari hybride paneel. En zodra de gewenste temperatuur bereikt is gaat het oranje lampje vanzelf weer uit.

Alkari hybride panelen zijn zoals gezegd geschikt als bijverwarming in (koude) ruimtes. Wilt u een volledige kamer, kantoor of complete woning verwarmen? Bekijk dan onze lange golf infrarood panelen of bereken hier het benodigde infrarood vermogen.

Met Alkari handdoekbeugels maakt u van een infrarood paneel een handdoekdroger.
Alkari vericale hybride 900/1200
De handdoek beugels zijn per 2 verpakt.


Eigenschappen

Merk Alkari
Materiaal Metaal
Afwerking Gladde poedercoat
Kleur RAL 9003
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Woonruimte, Badkamer (zone 3), werkplek, berging
Paneel temperatuur 110 graden
Temperatuur achterkant 55 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Wand – Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 24 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd nee
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.