Producten/Ruimte/Woonkamer

Infrarood verwarmingspaneel woonkamer

Je huis verwarmen zonder gas begint met een infrarood verwarming in de woonkamer. Een infrarood kachel in de woonkamer heeft veel verschillende voordelen ten opzichte van conventionele verwarming. Bovendien zijn ze in diverse modellen en ontwerpen beschikbaar en zijn ze een stuk zuiniger in gebruik. We vertellen je graag alles wat je moet weten over een infrarood verwarmingspaneel in jouw woonkamer.

Welltherm-metaal-grafiet-infraroodverwarming-woonkamer

Filters

  • Product categorie

  • Vermogen

  • Afwerking

  • Merk

  • Beugels

  • Montage

  • Regeling

  • Ruimte

  • Breedte

  • Lengte

Infrarood of elektrische kachel in de woonkamer: wat is het verschil?

Een normale elektrische kachel en infraroodkachel in de woonkamer lijken op bepaalde punten op elkaar, want beide apparaten zorgen voor warmte en ze werken beiden op elektriciteit. Maar waar een normale elektrische kachel de woonkamer verwarmt met convectiewarmte, waarbij de lucht in de ruimte verwarmd wordt, verwarmt een infrarood kachel de woonkamer met stralingswarmte. Dit betekent dat juist de mensen en objecten direct verwarmd worden, waardoor je sneller een warm gevoel hebt. Je hoeft namelijk niet te wachten tot de lucht verwarmd is, maar voelt direct warmte door de infraroodstralen. 

Wil je meer weten over de werking van infrarood verwarming in je woonkamer, bijvoorbeeld of er infrarood verwarming voor de woonkamer van 1000 watt mogelijk is? Kijk dan ook eens in onze kennisbank, hier vind je alles wat je moet weten voor je een infrarood verwarming aanschaft!

De beste elektrische verwarming in de woonkamer

Infraroodverwarming is de beste elektrische verwarming voor je woonkamer. Zoals we eerder vermeldden, hoef je dus niet te wachten tot de lucht verwarmd is en ervaar je snel een warm en behaaglijk gevoel. Daarnaast is de warmte heel gericht, omdat de straling objecten en mensen verwarmt. Er gaat dus geen warmte verloren bij het elektrisch verwarmen van je woonkamer. Dit zorgt ook voor een energie-efficiënt gebruik, want er wordt geen energie verspild aan het verwarmen van ongebruikte lucht in de ruimte. De beste elektrische kachel voor je woonkamer is daarom een infrarood kachel!

Twijfel je of de beste elektrische verwarming in jouw woonkamer past? Vul dan ons offerteformulier in. Hierin staan een aantal vragen waarmee wij een duidelijk beeld krijgen van jouw wensen en mogelijkheden, zodat we je zo snel mogelijk een duidelijk advies kunnen geven! Geen twijfels, maar meteen bestellen? Ook dat is zeker mogelijk!

Warmtepaneel woonkamer: primaire of secundaire verwarming?

Je kunt infraroodverwarming gebruiken als primaire of als secundaire verwarming. Wanneer je een warmtepaneel in de woonkamer inzet als primaire verwarming, dan verwarmt deze de volledige ruimte. Je kunt ook kiezen voor een warmtepaneel in de woonkamer als secundaire verwarming, om een deel van de woonkamer te verwarmen. Bijvoorbeeld een ir paneel in de woonkamer boven de bank, zodat je heerlijk verwarmd naar je tv kunt kijken. 

Infrarood verwarming woonkamer: staand of hangend

Een ir paneel in de woonkamer heeft een mooiere uitstraling dan een normale elektrische kachel of gaskachel. Je kunt een infrarood verwarming in de woonkamer staand of hangend integreren in het interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een infrarood warmtepaneel in de woonkamer met een foto of spiegel. Zo is het bijna niet te zien dat het een verwarming is, maar geef je zelfs je interieur een boost met een infrarood verwarmingspaneel in de woonkamer.

Kies Infraroodpaneel.nl voor een infraroodpaneel in jouw woonkamer

Infraroodpaneel.nl levert hoge kwaliteit infrarood verwarming voor je woonkamer. Wij verkopen enkel A-merken van Europese kwaliteit en zijn al jarenlang expert op het gebied van infrarood panelen voor het hele huis. Wij helpen je graag van A tot Z: of je nu zelf al volledig ingelezen bent en alles weet voor je een infraroodpaneel in je woonkamer zet, of weinig kennis hebt en twijfelt over wat je wilt. Onze producten voldoen aan alle regelgeving en hebben de juiste veiligheidscertificaten die in Nederland en andere landen verplicht zijn. Wil je een ir paneel voor je woonkamer bestellen, dan kan dit in de webshop. Je kunt ook ons offerteformulier invullen of contact opnemen als je verdere vragen hebt!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.