Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868 (1)
Producten/Thermostaten/Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868

Extra draadloze relais ontvanger Salus SR868

68,99Incl BTW57,02Excl BTW

Draadloze digitale thermostaat Salus WBRT520TX

Draadloze draaiknop thermostaat Salus ERT20TXB

Aantal
 • Eenvoudig te verbinden met de radiografische kamerthermostaten
 • Inbouwrelais
 • Past in elke inbouwdoos of holle wand doos

Omschrijving

Extra draadloze inbouw ontvanger Salus SR868

Met het Salus SR868 inbouwrelais wordt het bedienen van jouw infraroodpanelen heel eenvoudig. Deze ontvanger is ontworpen om jouw infraroodpanelen op afstand en zonder bekabeling te bedienen.

Dit relais is bijzonder handig omdat het werkt met een 868 Mhz radiosignaal. Dat betekent dat je geen internetverbinding nodig heeft om het te gebruiken.

De SR868 inbouw ontvanger voor Salus thermostaten is de kleinste ontvanger met 16A schakelcapaciteit op de markt en kan tot 3680 Watt bedienen. Je gebruikt deze bijvoorbeeld op een verlaagd plafond of voor in een inbouwdoos. Bij veel infraroodpanelen kan deze ontvanger ook achter het paneel worden aangebracht. Dit relais is geschikt om te worden gekoppeld met de Salus thermostaten.

De inbouw ontvanger in het kort

Draadloos en radiografisch voor een makkelijke connectiviteit

Compatibel met Salus RT510 en Salus WBRT520TX thermostaten.

Kan eenvoudig in een inbouwdoos geplaatst worden

Geschikt voor onopvallende plaatsing

Ontworpen voor het aansturen van infraroodpanelen

Specificaties:

 • Voeding: 230V – 50Hz
 • maximaal belastbaar 16 amp.
 • -10°C tot 50°C
 • 42x42x40mm (bxhxt)
 • Frequentie: 868Mhz. (tot 30 meter bereik vanaf thermostaat)
 • Garantie: 5 jaar
 • Compatibel met Salus thermostaat: RT510 en WBRT520TX.

Inhoud verpakking:

 • 1x SALUS SR868 uitbreidingmodule voor stekkerthermostaat
 • 1x gebruiks- en installatiehandleiding Nederlands
Lees meer Lees minder

Product informatie

Inhoud verpakking:
1x SALUS SR868 uitbreidingmodule voor stekkerthermostaat
1x gebruiks- en installatiehandleiding Nederlands

RT510SR
WBRT520TX


Eigenschappen

Merk Salus
Montage Inbouw
Voeding 230 Volt
Frequentie 868Mhz
Garantie 5 jaar
Afmeting (mm) 45 x 45 x 29
Maximaal Schakelvermogen 16 Amp
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.