Welltherm keramische straler HP classic zwart terras verwarmer
Producten/Soort paneel/Welltherm keramische straler HP classic zwart

Welltherm keramische straler HP classic zwart

Vanaf 419,00Incl BTW346,28Excl BTW

Wattage
Wissen
Aantal
  • Veelzijdige toepassingen
  • Eenvoudig te monteren
  • 2 jaar garantie

Omschrijving

Deze heaters van Welltherm zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Denk aan de verwarming van half open terrassen, veranda’s, balkons, serres, magazijnen, productiehallen en kerken.  

Dankzij de zwarte kleur passen ze in vrijwel elk interieur. Bovendien hangen ze meestal hoog, waardoor ze nauwelijks opvallen. Grote kans dat je bezoek verbaasd is. Want waar komt die heerlijke warmte toch vandaan? 

Wat deze heaters extra efficiënt maakt, is dat ze niet de lucht, maar direct de objecten en mensen in de ruimte verwarmen. Op die manier verbruik je een stuk minder energie, maar voel je toch een heerlijk warme infraroodstraling op je lichaam.  

Met het montagesysteem bevestig je de infraroodheaters eenvoudig aan de muur. Of je nu warmte in je partyruimte, tuinhuisje of magazijn nodig hebt, deze heaters staan altijd voor je klaar. Bovendien beschikken ze over een IPX4-beschermingswaarde. Hiermee plaats je ze zelfs in de badkamer.  

De heaters staan bekend om de zuinige en milieuvriendelijke werking. Op die manier draag je bij aan een verminderde ecologische impact. Deze energiebesparing ga je uiteindelijk ook terugzien op je energierekening! 

De infraroodheaters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Hiermee stem je ze perfect af op je interieur en de grootte van je ruimte. Dit maakt ze geschikt voor een klein tuinhuisje, maar ook voor een groot magazijn. 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Welltherm keramische straler HP classic zwart
– Gebruiksaanwijzing

Je kunt de Welltherm keramische straler HP classic zwart voor heel veel toepassingen gebruiken o.a. Terras-serre-overkapping-tuinkamer-magazijn-werkplek-loods-productiehal-schuur-balkons-kerken en nog veel meer.


Eigenschappen

Merk Welltherm
Voorzijde Keramisch, zwart
Kleur Zwart
Vermogen 650-1300-1950
Bescherming IP X4
Aansluitkabel 185 cm
Montage Wand – Plafond – statief
Temperatuur +600 °c
Keuring TÜV
Garantie 2 jaar
Geschikt voor Terras – veranda-balkon-serre-magazijn-kerken-productiehal-werkplek
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.