Verplaatsbare voetsteunen Welltherm en Ecaros
Producten/Soort montage/Verplaatsbare panelen/Verplaatsbare voetsteunen Welltherm en Ecaros

Verplaatsbare voetsteunen Welltherm en Ecaros

Vanaf 179,00Incl BTW147,93Excl BTW

Staanders
Wissen
Aantal
  • Maak in een handomdraai je paneel verplaatsbaar
  • Makkelijk te monteren
  • Geschikt voor Welltherm en Ecaros

Omschrijving

Verplaatsbare voetsteunen Welltherm en Ecaros zijn geschikt voor alle infraroodpanelen van Welltherm en Ecaros van 592 en 600 millimeter breed.

Het belangrijkste voordeel van de voetsteunen is dat je je infraroodpanelen er op elke locatie mee plaatst.

 

Tijd om te werken op je computerkamer?

Neem je panelen gerust mee en geniet van de infraroodwarmte.

 

Tijd voor een avondje relaxen op de bank?

Ook dan zijn de panelen er voor je.

 

De Verplaatsbare voetsteunen Welltherm en Ecaros zijn alleen geschikt om je panelen horizontaal te dragen. Doe je dit niet, dan staan ze niet stabiel en loop je het risico dat de panelen omvallen.

 

Dankzij het sterke staal waarvan de staanders zijn gemaakt, dragen ze de panelen op stabiele wijze.

Bovendien versterkt het staal de moderne, elegante uitstraling waar de panelen om bekend staan. De staanders zijn afgewerkt met een laag poedercoating.

 

Verder hebben de voetbeugels wieltjes, waarmee je ze eenvoudig verplaatst.

Het maakt je panelen mobiel en wooncomfort beter. Zolang de breedte juist is, zijn ze geschikt voor panelen van gecoat staal, glaspanelen, spiegelpanelen en krijtbordpanelen.

 

Ook de 1000 watt panelen zijn geen probleem voor deze stalen steunen.

 

Zie de extra documentatie voor de mogelijkheden.

Of neem contact met ons op 0165-7141074

Lees meer Lees minder

Product informatie

Montage materiaal , om de panelen aan deze steunen te bevestigen

Nee , de panelen hebben voor geboorde gaatjes aan de achter kant om de voetsteunen te bevestigen.

Nee , alleen het mek Welltherm en Ecaros kunnen op deze steunen.

Kijk voor de maten en specificaties bij de documenten , u vind hier de benodigde documentatie.

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.