Star Senor STAR 7
Producten/Industrie/Star Senor STAR 7

Star Senor STAR 7

429,01Incl BTW354,55Excl BTW

Beschikbaar via nabestelling

Aantal
  • Bediening met je telefoon
  • Verstelbaar van 0 tot 4400 Watt
  • Inclusief infrarood afstandsbediening

Omschrijving

Star Senor STAR 7

 

Met de Star Progetti Star 7 Power Regulator krijgt u de ultieme controle over uw infrarood terrasverwarmer of een groep van maximaal 4,4 kW. De gratis te downloaden iPhone- of Android-app maakt het aanpassen van het warmteniveau een fluitje van een cent, waar u ook bent.

 

Eenvoudige Bediening via Smartphone

De gebruiksvriendelijke app stelt u in staat om het warmteniveau nauwkeurig in te stellen tussen 0-100%, waardoor u de perfecte sfeer creëert. U kunt zelfs een timer instellen om de verwarming automatisch uit te schakelen, waardoor u energie bespaart en gemoedsrust hebt.

 

Innovatieve Functies voor Directe Feedback

Het voorpaneel is uitgerust met een temperatuur-LED-lampje dat van kleur verandert met het toenemende warmteniveau, waardoor u directe visuele feedback krijgt op uw aanpassingen. Hierdoor kunt u de warmte precies naar wens afstemmen.

 

Robuust en Weerbestendig Ontwerp

De Star 7 is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een IP65-weerbestendigheid is deze regulator ideaal voor zowel commerciële als residentiële buitenverwarming. Regen of zonneschijn, uw verwarming blijft optimaal presteren.

 

Veelzijdige Bedieningsopties

U kunt kiezen tussen bediening via de app op uw smartphone of tablet, zowel op iOS als Android, en de meegeleverde infrarood afstandsbediening. Met een vermogensregelaar van 0 tot 4400 Watt hebt u de volledige flexibiliteit om de warmte aan te passen aan uw behoeften.

 

Productspecificaties:

  • Afmeting: 195 mm x 118 mm x 63 mm
  • Elektrische voeding: 230Vac ±10% 50-60 Hz 1ph
  • Maximaal vermogen: 4,4 kW
  • Waterdicht: IP65
  • Aanpassing: 0% – 100%
  • Infrarood afstandsbediening met 3 knoppen (AAN/UIT, +, -)

Maak kennis met de toekomst van terrasverwarming met de Star Progetti Star 7 Power Regulator – waar comfort en controle samenkomen.

Upgrade je ervaring met korte golfstralers en geniet van de ultieme controle met de Star progetti STAR 7 sensor. Maak je omgeving comfortabel, stijlvol en perfect aangepast aan jouw wensen. Bestel vandaag nog!

 

Vertrouw op Star Progetti voor warmte die niet alleen presteert, maar ook past bij jouw behoeften!

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Star Senor STAR 7
– Afstandsbedieng.

Je gebruikt deze sensor voor de korte golf stralers van Heliosa Progetti.

De Blauwe app-box kan worden gebruikt voor alle
Star Progetti infrarood verwarming modellen

Voeg ook een bewegingsmelder toe voor automatische activering bij detectie, waardoor je energie bespaart. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en pas jouw Helios aan op jouw persoonlijke comfortniveau.

Optimaliseer jouw ervaring en maak jouw straler nog slimmer met deze handige uitbreidingsopties!


Eigenschappen

Merk Helios Progetti Sensor STAR  7
Wattage 0 – 4400 Watt
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase
Bediening via App Ja , Bleu App
Verstelbaar 100 %
Inclusief afstandsbediening Ja
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase
Kleur dimmer Grijs
Gewicht dimmer 1,2 kg
Afmetingen dimmer 1.9 x 1,8 x 6,3 cm
Garantie 2 Jaar
IP Waarde IP 65
Toepassing Sensor voor korte golfstralers
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.