Star Senor ST13
Producten/Industrie/Star Senor ST13

Star Senor ST13

85,00Incl BTW70,25Excl BTW

Beschikbaar via nabestelling

Aantal
  • Slimme Energiebesparing
  • Eenvoudig aanpasbaar
  • Brede dekkingshoek

Omschrijving

Star Senor ST13

 

Welkom bij de toekomst van verwarmingsautomatisering! De STAR SENSOR ST13 3000 W tilt uw verwarmingssysteem naar een hoger niveau, waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook de levensduur van uw lampen verlengt.

Met een schakelvermogen tot 3000 W en een indrukwekkend effectief bereik van 220 graden, biedt deze aanwezigheidssensor een intelligente en efficiënte bediening voor uw ruimte.

 

Waarvoor staat STAR SENSOR?

STAR SENSOR is niet zomaar een aanwezigheidssensor; het is een geavanceerd systeem uitgerust met ultragevoelige detectorelementen, een ingebouwd elektrisch circuit en Surface Mount-technologie (SMT).

Deze slimme sensor combineert automatisering, gemak, veiligheid en energiebesparing, met een breed dekkingsgebied dat zelfs de ruimtes links en rechts van het instrument omvat.

 

Hoe Werkt Het?

  1. Automatische Dag- en Nacht Herkenning: Dankzij de automatische dag- en nachtmodus past de STAR SENSOR zich aan de lichtomstandigheden aan. Of het nu dag of nacht is, het systeem blijft slim functioneren.
  2. Statusindicatie en Informatie Uitlezing: Het indicatielampje biedt directe feedback over de stroomvoorziening en ontvangen signalen. Een knipperend lampje betekent dat alles normaal werkt.
  3. Aanpasbare Tijdvertraging: Personaliseer de tijdvertraging volgens uw behoeften, met een minimale tijdsperiode van 8 seconden en een maximale van 7 minuten.
  4. Vergrendelingsfunctie: Zelfs na uitschakeling blijft de sensor gedurende 2 seconden actief en moet dan opnieuw worden gestart voor optimale prestaties.

 

 

Eenvoudige Configuratie voor Optimaal Gebruik

Configureer de STAR SENSOR moeiteloos door de LUX-regelknop tegen de klok in te draaien voor maximale dekking.

Sluit het apparaat aan op de stroombron, controleer de normale werking met het knipperende indicatielampje, en uw intelligente verwarmingsautomatisering is klaar voor gebruik.

 

Verrijk uw verwarmingssysteem met de SMART SENSOR ST13 3000 W – waar gemak en slimme technologie samenkomen voor een geoptimaliseerde en energiezuinige leefomgeving.

 

Upgrade je ervaring met korte golfstralers en geniet van de ultieme controle met de Star progetti STAR ST 13 sensor. Maak je omgeving comfortabel, stijlvol en perfect aangepast aan jouw wensen. Bestel vandaag nog!

 

Vertrouw op Star Progetti voor warmte die niet alleen presteert, maar ook past bij jouw behoeften!

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Star Sensor ST13

Je gebruikt deze sensor voor de korte golf stralers van Heliosa Progetti.

Optimaliseer jouw ervaring en maak jouw straler nog slimmer met deze handige uitbreidingsopties!


Eigenschappen

Merk Helios Progetti Sensor ST13
Wattage 0 – 3000 Watt
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase
Detecteerbaar lichtniveau 3 LUX – zonlicht – 2000 LUX
Verstelbaar 100 %
Dekkingsradius 220 graden
Dekkingsafstand max. 12 m (< 24°C)
Installatiehoogte 1,8 – 2,5 m
Gewicht dimmer 1,2 kg
Afmetingen dimmer 15 x 15 x 8 cm
Garantie 2 Jaar
Herkende bewegingssnelheid 0,6 – 1,5 m/s
Toepassing Sensor voor korte golfstralers
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.