Infrarood paneel spiegel

Een infrarood paneel als spiegel is een zeer praktische en stijlvolle manier van verwarmen. Een verwarmde badkamer spiegel brengt veel voordelen met zich mee en we bespreken ze graag. Een tipje van de sluier: een infrarood paneel spiegel verwarmt je badkamer snel, is super zuinig en kan worden voorzien van LED verlichting. Je hebt dan verwarming en verlichting in één. AL deze producten koop je altijd voordelig in de webshop van Infraroodpaneel.nl. Benieuwd naar alle voordelen van een badkamerspiegel met verwarming en de voordelen van Infraroodpaneel.nl? Lees dan verder!

Filters

  • Product categorie

  • Vermogen

  • Afwerking

  • Merk

  • Beugels

  • Montage

  • Regeling

  • Ruimte

  • Breedte

  • Lengte

Infrarood paneel spiegel: maak je badkamer compleet

Geen badkamer kan zonder spiegel, dus waarom zou je niet kiezen voor een combinatie van een spiegel met verwarming? Op die manier kun je jouw badkamer direct voorzien van een aangename temperatuur en sta je nooit in de kou als je uit de douche of uit bad komt. 

Daarnaast heb je nooit meer een beslagen spiegel, omdat de warmte er direct voor zorgt dat de damp verdwijnt. Dat is ook nog eens beter voor de gezondheid, want het verbetert de luchtvochtigheid in de badkamer. Persoonlijke verzorging wordt dankzij een verwarmde spiegel een zeer prettig moment van de dag!

Een verwarmde badkamerspiegel neemt bovendien minder ruimte in dan een aparte spiegel en radiator. Ideaal voor zowel grote als kleine badkamers. Je kunt ze in diverse modellen aanschaffen en zowel verticaal als horizontaal ophangen. Installeren is zo gedaan en een verwarmde badkamerspiegel van Infraroodpaneel is altijd veilig; al onze A-merken voldoen aan de regelgeving en kwaliteits- en veiligheidseisen volgens de Europese norm.

Bij Infraroodpaneel.nl kun je jouw badkamer compleet maken door een infrarood paneel spiegel aan te schaffen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte LED verlichting. Een infrarood spiegel in de badkamer met indirecte LED verlichting is wat zachter aan de ogen en voorziet je badkamer van een warme sfeer. Weet je niet goed welke spiegelverwarming het beste bij je past of twijfel je over de afmetingen? Vul ons offerteformulier in en we komen er bij je op terug.

Badkamerspiegel met verwarming: duurzaam, milieuvriendelijk en snel verwarmen

Een badkamerspiegel met verwarming is naast functioneel ook nog eens een goede keuze als je het huis wilt verduurzamen. De spiegelverwarming is elektrisch en zeer zuinig in verbruik. Bovendien gaan onze modellen jarenlang mee en hebben ze geen onderhoud nodig. Dat bespaart nog een extra op de kosten. Een spiegel met verwarming verwarmt je badkamer ook nog eens binnen enkele minuten. De ruimte is snel warm en blijft voor een lange tijd op een aangename temperatuur. Dit scheelt je op jaarbasis veel geld als het op verwarmen aankomt.

Een infrarood spiegel in de badkamer voorziet je tevens van een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Je stoot geen CO2 meer uit en dat is goed voor het milieu. 

Zo is een infrarood spiegel in de badkamer goed voor je gezondheid, je portemonnee en de aarde.

Combineer je infrarood spiegel in de badkamer met andere accessoires

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming bespaart je een hoop ruimte. Zo kun je jouw badkamer opleuken met nodige accessoires, zoals (wand)kasten of breidt je verwarming uit met een handdoekdroger of paneel voor het plafond van Infraroodpaneel.nl. 

Bekijk ons gehele assortiment in de webshop of vul het offerteformulier in voor deskundig advies voor je persoonlijke situatie.

Verwarmde spiegel kopen bij Infraroodpaneel.nl

In de webshop van Infraroodpaneel.nl zijn verschillende modellen van de verwarmde badkamerspiegel te koop. Al onze infrarood spiegels voldoen aan de strenge regels voor kwaliteit en veiligheid. Bovendien zijn ze erop gemaakt om optimaal en langdurig te functioneren in een vochtige ruimte. Je kunt bij ons direct je badkamerspiegel met verlichting en verwarming aanschaffen. Deze wordt dan snel bij je thuisbezorgd. Wil je graag advies over een spiegel met verwarming of heb je vragen? Dan kun je ons offerteformulier invullen of contact met ons opnemen. Met 15 jaar ervaring, helpen onze vakmensen je graag om de perfecte infrarood spiegel voor jouw badkamer te kopen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.