Infrarood paneel krijtbord

Een infrarood paneel in de vorm van een krijtbord, dat is een echte aanvulling op je interieur. Optimaal je woning verwarming en je verwarming functioneel inzetten – unieker kan bijna niet. Bovendien zijn ze in diverse afmetingen en wattages beschikbaar en daardoor geschikt voor iedere kamer. Bekijk ons aanbod in de webshop en maak je kamer compleet met een infrarood krijtbord.

Filters

  • Product categorie

  • Vermogen

  • Afwerking

  • Merk

  • Beugels

  • Montage

  • Regeling

  • Ruimte

  • Breedte

  • Lengte

Een infrarood paneel krijtbord: ultra functioneel!

Infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord is stijlvol en ultra functioneel. Het infrarood krijtbord van Infraroodpaneel.nl is een zwart paneel met geëmailleerd oppervlak. Hierdoor kun je in iedere kamer een aangename temperatuur creëren, of het nu gaat om de kinder- of babykamer, de keuken of de woonkamer. Je kunt met gewone krijtjes op het bord schrijven en hoeft dus geen speciale stiften aan te schaffen voor je infrarood krijtbord.

Het is wel belangrijk het infrarood paneel 100% als krijtbord te gebruiken. Het functioneert niet als een magneetbord en mag niet beplakt worden met plakband, papier, magneten of andere objecten. 

Door te kiezen voor infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord, kun je zuinig en duurzaam verwarmen. Het paneel warmt binnen 10 minuten op; doordat de straling de objecten verwarmt, blijft de temperatuur lange tijd aangenaam. 

Wat een infrarood verwarming krijtbord nóg voordeliger maakt, is dat je deze kunt gebruiken om berichten voor het hele gezin achter te laten, zoals boodschappenlijstjes of het verdelen van klusjes in het huis. Notitiebord en verwarming in één – wie had dat ooit gedacht? Jouw functionele infrarood krijtbord shop je altijd voordelig in onze webshop.

Duurzaam verwarmen met een infrarood krijtbord

Naast stijlvol en functioneel, is een infrarood paneel in de vorm van een krijtbord een goede keuze als je duurzaam wilt gaan verwarmen. Het paneel is gemakkelijk te installeren op de muur en werkt op elektriciteit. Elektriciteit is een stuk goedkoper dan gas, waardoor je met een infrarood krijtbord een hoop bespaart op je jaarnota. Wie de infrarood verwarming krijtbord combineert met zonnepanelen is extra goedkoop uit.

Bovendien is het installeren van een infrarood krijtbord een toegankelijke manier om te verduurzamen; er zijn geen ingrijpende verbouwingen nodig. Het infrarood paneel in de vorm van een krijtbord kan gemakkelijk gecombineerd worden met je bestaande CV-ketel, zodat je stap voor stap kunt verduurzamen. 

Infrarood verwarming krijtbord kopen bij Infraroodpaneel.nl

Wil je jouw interieur ook compleet maken door infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord te kopen? Kies dan voor Infraroodpaneel.nl. Wij zijn als sinds 2008 actief op de markt en zijn dé kenner op het gebied van infrarood, van krijtbord tot badkamerradiatoren. 

We helpen je graag van A tot Z, of je nu al weet welke infrarood paneel krijtbord je gaat kopen of nog wat advies wilt. Voor extra informatie, kun je het offerteformulier invullen. Op die manier kunnen we je direct van het juiste advies voorzien. Liever een vakman spreken? Je kunt ons ook even bellen om de mogelijkheden voor een infrarood verwarming krijtbord te bespreken.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.