Producten/Soort montage/Handdoek radiator

Elektrische handdoek radiator

Op een koude, regenachtige dag wil je niets liever dan onder de warme douche stappen, maar de badkamer is net een ijsgrot – brr! Het verwarmen van je badkamer duurt ook nog erg lang. Wil je een warme badkamer nog voordat je uitgekleed bent én handdoeken die heerlijk op temperatuur zijn als je de douche uitzet? Dan is een elektrische handdoek radiator van Infraroodpaneel.nl iets voor jou. We vertellen je er graag alles over.

Filters

  • Product categorie

  • Vermogen

  • Afwerking

  • Merk

  • Beugels

  • Montage

  • Regeling

  • Ruimte

  • Breedte

  • Lengte

Wat is een elektrische handdoek radiator?

Een elektrische handdoek radiator is een handdoekdroger die je aan de muur hangt in de badkamer. De handdoek verwarming in de badkamer is elektrisch en zorgt ervoor dat je binnen 8 tot 15 minuten geniet van heerlijke warme handdoeken. Niet alleen je handdoeken, maar je hele badkamer krijgt een aangename temperatuur dankzij deze handdoek verwarming. Ideaal tijdens het najaar en de winter vol kou, regen en sneeuw!

De voordelen van een handdoekrek radiator

Een elektrische handdoekdroger kent veel voordelen. Ten eerste ziet een elektrische handdoek radiator er heel stijlvol uit. Het geeft de badkamer een strak uiterlijk en je kijkt niet meer tegen leidingen aan. Dat geeft ook nog eens meer ruimte; een gasleiding kan behoorlijk in de weg zitten wanneer je bijvoorbeeld een spiegel of andere badkamer accessoire op wilt hangen, zoals een spiegel met infrarood.

Je badkamer voorzien van een radiator die fungeert als handdoekdroger is naast stijlvol ook praktisch. Het verwarmt zowel de kamer zelf als de handdoeken die je eraan hangt. Dat doet de handdoek verwarming nog snel ook. Dat brengt ons direct bij het volgende voordeel: een elektrische handdoek radiator is zeer zuinig. Je verbruikt geen duur gas meer en het paneel hoeft maar kort aan te staan. 

Doordat de handdoek verwarming elektrisch is, verbeter je de luchtvochtigheid in de badkamer. Hierdoor verminder je het risico op schimmels en kun je tijdens je douche of bad genieten van een schonere lucht, zonder stof of bacteriën die door de lucht zweven.

Bovendien is een elektrische handdoek radiator geluidloos; zo geniet je optimaal van je momentje voor jezelf.

Elektrische handdoekdroger kopen

Wil je graag jouw oude gasverwarming vervangen door een stijlvolle handdoek verwarming in de badkamer die elektrisch is? Dan ben je bij Infraroodpaneel aan het juiste adres. 

In onze webshop zijn diverse modellen te vinden; we hebben voor iedere badkamer een geschikte handdoekdroger. Infraroodpaneel.nl levert sinds 2008 alleen A-merken van de beste kwaliteit. Bovendien zijn al onze panelen voorzien van kwaliteitscertificaten en voldoen ze aan de veiligheidseisen volgens de Europese norm. 

Een elektrische handdoekdroger beschikt over verhard ESG veiligheidsglas en je kunt ze gemakkelijk zelf installeren, zowel verticaal als horizontaal. Wil je graag hulp bij het installeren van je elektrische handdoek droger? Op deze pagina vind je diverse filmpjes en overige informatie.

Handdoek verwarming voor de badkamer (elektrisch) is snel en voor de beste prijs te kopen in onze webshop. Kom je er niet uit welke handdoek radiator het beste bij je past? Vul dan ons offerteformulier in en we helpen je graag verder.

Maak je handdoek verwarming in de badkamer elektrisch: vragen en contact

Heb je vragen over handdoek verwarming in de badkamer? Je kunt op verschillende manieren antwoorden vinden. Zo kun je het gehele assortiment bekijken in de webshop en een keuze maken. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen of het offerteformulier in te vullen. Voor algemene informatie over onze panelen en installatie kun je onze speciale kennisbank raadplegen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.