Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor
Producten/Industrie/Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor

Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor

628,99Incl BTW519,83Excl BTW

Beschikbaar via nabestelling

Aantal
  • Werkplek verwarming
  • Met handige beweging sensor
  • Makkelijk te monteren en geeft meteen warmte

Omschrijving

Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor; Stap binnen in de wereld van Star Progetti, waar tientallen jaren ervaring en baanbrekend onderzoek op het gebied van infraroodtechnologie hebben geleid tot de creatie en patentering van speciale parabolische reflectoren.

 

Gevormd uit een unieke aluminiumlegering optimaliseren deze reflectoren de breking van infraroodstralen, waardoor maximale warmte-efficiëntie en aanzienlijke energiebesparingen worden gegarandeerd.

 

De kracht van Star Progetti’s elektrische infraroodstralers ligt in de gelijkmatige verspreiding van infraroodstralen, wat resulteert in een evenwichtige warmteverspreiding zonder verlies.

Met een energieverbruik op gelijk niveau bieden onze Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor stralers 30% meer warmteafgifte dan vele andere op de markt.

 

De Helios-serie, een parel binnen ons assortiment, omarmt dezelfde warmteoverdracht als zonnestralen.

Haar stralers leveren directe warmte aan objecten, mensen en structuren, waardoor geabsorbeerde golven worden omgezet in thermische energie. Dit zorgt voor een efficiënte “lokale opwarming”, zonder warmteverspreiding naar de omgevingslucht.

 

De krachtige witte Helios Titan 2000 Watt met Beweging sensor – 2000 watt straalt industriële kwaliteit uit.

Met zijn unieke titaan spiegeltechnologie biedt deze straler een uitstekende warmteoverdracht, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen.

Geschikt voor muur- en plafondmontage, verwarmt deze  2000 Watt krachtpatser oppervlakken tot 15-20 m2.

De IP25-classificatie maakt het stof- en waterdicht, waardoor je het bij alle weersomstandigheden buiten kunt gebruiken.

 

Kortom, Star Progetti brengt niet alleen warmte, maar ook innovatie en efficiëntie naar je leefruimte. Ervaar de perfecte synergie tussen vermogen en warmte met onze Helios-serie en Titan EHT1-20P – 2000 Watt !

 

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je werkplaats met de Helios Radiant Titan EHT1-20P. Snel warm en efficiënt, is deze straler ideaal voor lokaal verwarmen binnen jullie werkplaats.

Of je nu specifieke werkzones wilt verwarmen of snel warmte nodig hebt in je werkruimte, de Helios is de perfecte werkplekverwarming.

Vertrouw op Star Progetti voor warmte die niet alleen presteert, maar ook past bij jouw behoeften!

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Titan 2000 Watt
– Beugel voor wandmontage
– Incl. P.I.R infrarood beweging sensor

De Helios Radiant Titan EHT1-20P is moeiteloos te monteren met de meegeleverde wandbeugel.

Voor plafondmontage, houd een ideale hoogte aan van 2 – 2,5 meter.

Deze methode biedt niet alleen een fraaie oplossing, maar zorgt ook voor een gelijkmatige warmteverspreiding van bovenaf.

Met de optionele kettingmontage behoud je de controle over de hoogte, waardoor je de warmte nauwkeurig kunt afstemmen op jouw behoeften.

Verwarmt tot 20 m²

Bevestig altijd in een hoek van 45°C

De Helios Radiant Titan EHT1-20P bevat een handige beweging melder.

Vertraging:
min: 10 sec ± 3 sec
maximaal: 7min±3min

Hierdoor kun je nog efficiënter je werkplek verwarmen.

Breid hem ook nog uit met onze draadloze dimmer , en dan gebruik je deze Helios Radiant Titan EHT1-20P in alle efficiëntie.


Eigenschappen

Merk Helios Radiant Titan EHT1-20P
Verwarmd oppervlak 15 m² – 20 m²
Montagehoek 45 °
Montage hoogte 2 – 2,5 m
Stralingsafstand 3 m
Stralingsbreedte 4 m
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase – 3 fase
Snoer meegeleverd Ja – 1,3 m
Wattage 2000 Watt
IP beschermingsklasse         IP 25
Installatie methode Wand of plafond
Tempratuur oppervlakte 600 °
Garantie 2 Jaar
Kleur armatuur Ral 9016
Afmetingen straler 47 x 23 x 13 cm
Gewicht 3,8 kg
Levensduur lamp 5000 uur
Meegeleverd Beugel voor wandmontage en Beweging sensor
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.