Helios Robot industrie
Producten/Industrie/Helios Progetti Robot

Helios Progetti Robot

1.149,00Incl BTW949,59Excl BTW

Aantal
  • Verplaatsbare infrarood verwarming
  • Makkelijk in gebruik
  • Lampen apart te bedienen.

Omschrijving

Helios Progetti Robot

 

De mobiele infrarood verwarming Progetti Robot 3000 Watt is een zeer krachtige industriële mobiele infrarood heater. De Progetti Robot maakt gebruik van de korte golf infraroodstralen en verwarmt 20m2 tot maximaal 25m2.

 

Met 2 x 1500 watt apart van elkaar schakelbare lampen, kan de Progetti Robot 3000 tot wel 20 m2 verwarmen.

Door zijn robuuste design heeft deze mobiele infrarood heater een gewicht van 18 kilo, maar met behulp van 4 wielen en de verstelbare lamp is hij toch eenvoudig verplaatsbaar.

Op de laagste stand heeft de mobiele infrarood heater een afmeting van 114 x 65 x 65 cm.

Op de hoogste stand bereikt de Progetti Robot 3000 een afmeting van 180 x 65 x 65 cm. Voldoende om 150 watt per m2 te verwarmen.

 

 

Een extra Helios Progetti Robot mobiele elektrische radiator met infrarood warmtestralen zorgen voor een directe werkplaats verwarming.

De mobiele infrarood verwarming Robot is ideaal voor het verwarmen van een werkplaats in een garage, bedrijfshal of loods.

Een werkplek wil je het liefst verwarmen met een laag verbruik en de Robot verwarming is zuinig.

 

Een zuinige en duurzame oplossing voor het verwarmen van de werkplaats is door middel van de mobiele infrarood verwarming Robot is namelijk heel efficiënt en effectief in verbruik. En heeft bovendien een groot warmtebereik, wel tot 25m2.

 

De beste oplossing om een werkplaats te verwarmen in een industriële omgeving is met de korte golf mobiele infraroodverwarming.

Allereerst heb je instant warmte en daarnaast verwarmt je alleen de zone waar dat nodig is.

 

Door zone gericht te verwarmen met de Helios Progetti Robot mobiele infrarood verwarming, gaat er aanzienlijk minder warmte verloren.

Hiermee bespaar je direct op de energiekosten. Bovendien heeft de infrarood heater geen onderhoud nodig.

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Helios Progetti Robot
– Verstelbare telescoop voet met wieltjes

Ontdek het gemak van onze verticaal verstelbare infraroodlamp met telescoopvoet en wieltjes met rem.
Plaats de aluminium structuur op een stabiele ondergrond en bevestig de lampen naar wens. Dankzij het verticaal verstelbare model en de telescoop paal geniet je van optimale flexibiliteit.
De zwenkwielen met blok maken eenvoudige verplaatsing mogelijk.
Veiligheid staat voorop met bescherming roosters en kantelbeveiliging.


Eigenschappen

Merk Helios Progettie Robot Telx
Verwarmd oppervlak 20 m² – 25 m²
Montagehoek Telescoop voet met wieltjes
Montage hoogte 1,80 m
Stralingsafstand 5 m
Stralingsbreedte 4 m
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase – 3 fase
Snoer meegeleverd Ja – 3 m
Wattage 3000 Watt ( 2 x 1500 Watt)
IP beschermingsklasse         IP 20
Installatie methode Staand
Tempratuur oppervlakte 600 °
Garantie 2 Jaar
Kleur armatuur Cast iron
Afmetingen straler 114/180 (h) x 65 x 65 cm
Gewicht 18,5 kg
Levensduur lamp 5000 uur
Kleur lamp Goud
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.