Ecaros glas satijn zwart krijtbord warmte paneel
Producten/Ruimte/Badkamer/Ecaros glas satijn zwart krijtbord

Ecaros glas satijn zwart krijtbord

×

Ruimte berekenen

Neem contact op voor persoonlijk advies

Afmetingen ruimte in meters
Kubieke meters: ?
Isolatie
Type ruimte

Vanaf 765,00Incl BTW632,23Excl BTW

Wattage
Wissen

Vaak samen gekocht

Draadloze programmeerbare thermostaat met draadloos relais Salus RT510SR RF

Draadloze programmeerbare thermostaat met stekker ontvanger Salus RT510SPE-RF

Aantal
  • 36 maanden fabrieksgarantie
  • Duitse topkwaliteit
  • Voor wand plafond
  • Krijtbord

Omschrijving

Ecaros glas satijn zwart krijtbord infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ideaal om jouw kamers met comfortabele stralingswarmte te verwarmen.

Ze hebben een frameloos design met een matzwarte glas afwerking.

Dit zorgt voor een luxe uitstraling, en maakt ze ook beschrijf baar als krijtbord. Een complete combinatie!

 

Met de meegeleverde montagebeugels monteer je de panelen volledig naar wens aan de muur of het plafond, waarbij je de keuze hebt tussen verticale of horizontale bevestiging.

 

Kies je voor bevestiging aan het plafond?

Voorzie de panelen dan van glasklemmen. Deze zijn inbegrepen bij je bestelling.

Welke bevestiging je ook kiest, je gaat in ieder geval genieten van een aangename infraroodwarmte.

Tegelijkertijd laat je notities of huishoudelijke mededelingen eenvoudig achter op de beschrijfbare krijtbordafwerking.

 

Deze infraroodpanelen zijn een onderdeel van het assortiment van Ecaros. Dit merk staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en passen in vrijwel elk interieur.

 

Wil je de verwarmingspanelen optimaal gebruiken?

Dan raden we sterk aan om ze aan te sturen met een thermostaat. Hiermee stel je naar wens de temperatuur in.

Vervolgens zorgen de panelen dat deze temperatuur behouden blijft. Je begrijpt dat dit een stuk comfortabeler is dan handmatige besturing.

Bovendien werken de panelen hiermee het meest energiezuinig.

 

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens, waarmee je per kamer voor een passende variant kiest.

 

Weet je niet hoeveel vermogen je nodig hebt voor jouw kamer?

Je berekent dat zelf eenvoudig met onze infrarood vermogenscalculator.

Op basis van de uitkomst weet je precies welke en hoeveel panelen je nodig hebt. Dat is nog eens handig

 

Had je een regulier 800 watt Ecaros infraroodpaneel al in gedachten?

Deze panelen zijn nu dus ook verkrijgbaar in krijtborduitvoering. Naast een extra chique uitstraling bespaar je hiermee veel ruimte in je woning.

 

De krijtbordpanelen beschikken over ESG-H zekerheidsglas van slechts 5 mm dik. De kans op breuken is bij dit sterke glas zeer klein.

Wanneer dit onverhoopt toch gebeurt, ontstaan er stompe glassplinters in plaats van scherpe. Alles voor de veiligheid!

 

Glazen infraroodpanelen zijn behoorlijk lastig te transporteren. Daarom rekenen we hiervoor extra verzendkosten.

Wil je daarop besparen?

Je bent van harte welkom om je bestelling bij ons af te halen.

Lees meer Lees minder

Product informatie

Om de Ecaros glas satijn zwart krijtbord infrarood verwarmingspanelen zo efficiënt mogelijk te laten functioneren gebruik je het beste een thermostaat of temperatuur gestuurd domotica systeem. Naast o.a. een tijdsinstelling, kunnen infrarood verwarmingspanelen met een thermostaat of domotica systeem namelijk temperatuur geschakeld worden. Dit houdt in dat het infrarood verwarmingspaneel automatisch wordt uitgeschakeld wanneer de ingestelde temperatuur bereikt wordt.
Daalt de temperatuur weer, dan schakelt het paneel vanzelf weer aan. Op deze manier werkt het infrarood verwarmingspaneel het meest energiezuinig en duurzaam.

Ecaros glas satijn zwart krijtbord infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Afhankelijk van de eigenschappen en ametingen van de ruimte kun je met behulp van de infrarood vermogencalculator het benodigde vermogen inschatten. Het kan in grote ruimtes noodzakelijk zijn om meerdere infrarood verwarmingspanelen in één ruimte geplaatst moeten worden om voldoende vermogen te verkrijgen.

Met de meegeleverde montagebeugels kun je het infrarood paneel gemakkelijk zowel horizontaal als verticaal aan de wand of plafond monteren. Ook is het mogelijk om het infraroodpaneel in te bouwen in het plafond met een inbouwframe dat afzonderlijk leverbaar is. Met een optionele set voetsteunen is dit infraroodpaneel (enkel horizontaal) ook mobiel in te zetten.


Eigenschappen

Merk Ecaros
Materiaal Glas
Afwerking Glas satijn zwart krijtbord
Kleur RAL 7016
Soort gebruik Hoofdverwarming – Zone verwarming – Bijverwarming
Soort ruimte  Woonruimte, Badkamer (zone 3), werkplek, berging
Paneel temperatuur 115 graden
Temperatuur achterkant 50 – 55 graden
Wand/plafond afstand 25 mm
Soort warmtestraling            10.000 nanometer/IR-C lange golf 
Montage Plafond – Wand– Vrijstaand optie
Vochtbescherming IP44 – plensdicht
Aansluitkabel 190cm, 3 aderig met geaarde stekker
Productieland Duitsland
Fabrieksgarantie 36 maanden fabrieksgarantie
Boormal meegeleverd ja
Temperatuur regeling Externe thermostaat, optioneel leverbaar
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Andere suggesties…

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.