Draadloze bewegingsmelder voor STAR 6 dimmer PRG-ST14
Producten/Industrie/Draadloze bewegingsmelder voor STAR 6 Dimmer

Draadloze bewegingsmelder voor STAR 6 Dimmer

109,00Incl BTW90,08Excl BTW

Beschikbaar via nabestelling

vaak samen gekocht

Draadloze Dimmer korte golf STAR 6

Aantal
  • Draadloos
  • Speciaal voor de STAR 6 Dimmer
  • Optimaliseer jouw stralers

Omschrijving

Draadloze bewegingsmelder voor STAR 6 Dimmer

Upgrade je STAR 6 dimmer met de speciale STAR 6 Dimmer Bewegingsmelder.

 

Ontworpen met naadloze integratie in gedachten, biedt deze bewegingsmelder een moeiteloze manier om de verlichting aan te passen aan je aanwezigheid. Exclusief ontworpen voor de STAR 6 dimmer, voegt deze bewegingsmelder een extra laag van gemak toe aan je verlichtingservaring.

Geniet van slimme functionaliteit zonder gedoe met uitgebreide installaties.

Maak je ruimte slimmer met de STAR 6 Dimmer Bewegingsmelder – alleen voor degenen die streven naar het ultieme in gemak en comfort.

 

Maak je omgeving comfortabel, stijlvol en perfect aangepast aan jouw wensen. Bestel vandaag nog!

Vertrouw op Star Progetti voor warmte die niet alleen presteert, maar ook past bij jouw behoeften!

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Draadloze bewegingsmelder voor STAR 6 Dimmer
– Batterijvoeding met radiotransmissie

Je gebruikt deze bewegingsmelder in combinatie met de STAR 6 dimmer.

Optimaliseer jouw ervaring en maak jouw straler nog slimmer met deze handige uitbreidingsopties!

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.