Dimmer korte golf STAR 4
Producten/Industrie/Dimmer korte golf STAR 4

Dimmer korte golf STAR 4

299,00Incl BTW247,11Excl BTW

Beschikbaar via nabestelling

Aantal
 • Optimaliseer jouw korte golf straler
 • Manuele bediening
 • Efficiënt verwarmen

Omschrijving

Dimmer korte golf STAR 4- Speciaal voor Korte Golfstralers

 

Wil je volledige controle over de intensiteit van je korte golfstralers? De Dimmer korte golf STAR 4 is de perfecte oplossing! Met een wattagebereik van 0 tot 3000 Watt biedt deze dimmer de flexibiliteit die je nodig hebt voor de ultieme sfeer in elke ruimte.

 

Kenmerken:

 • Volledige Aanpassing: Stel de intensiteit in naar jouw voorkeur met een verstelbaarheid van 100%. Creëer de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.
 • Krachtige Prestaties: Met een elektrische aansluiting van 230 volt – 1 fase levert deze dimmer consistente prestaties voor een optimale ervaring.
 • Duurzaamheid: De Star progetti STAR 4 dimmer is gebouwd om lang mee te gaan. Met een garantie van 2 jaar heb je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit.
 • Stijlvol Design: De dimmer heeft een elegante zwarte kleur, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook een aanvulling vormt op je interieur.
 • Eenvoudige Installatie: Ontworpen voor muurmontage, is de installatie eenvoudig en snel, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van de dimmer.

 

 

Specificaties:

 • Afmetingen: 21 x 9,5 x 8,5 cm
 • Gewicht: 1,2 kg
 • Toepassing: Ideaal voor korte golfstralers

 

Upgrade je ervaring met korte golfstralers en geniet van de ultieme controle met de Star progetti STAR 4 dimmer. Maak je omgeving comfortabel, stijlvol en perfect aangepast aan jouw wensen. Bestel vandaag nog!

Vertrouw op Star Progetti voor warmte die niet alleen presteert, maar ook past bij jouw behoeften!

 

Lees meer Lees minder

Product informatie

– Dimmer STAR 4 Progetti

Je gebruikt deze dimmer voor de korte golf stralers van Heliosa Progetti.

Met de Star Dimmer 4 regel je moeiteloos de warmte-intensiteit zonder concessies te doen aan het vermogen.

Voeg ook een bewegingsmelder toe voor automatische activering bij detectie, waardoor je energie bespaart. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en pas jouw Helios aan op jouw persoonlijke comfortniveau.

Optimaliseer jouw ervaring en maak jouw straler nog slimmer met deze handige uitbreidingsopties!


Eigenschappen

Merk Helios Progetti STAR 4 dimmer
Wattage 0 – 3000 Watt
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase
Installatie methode Muur
Verstelbaar100  100 %
Stralingsbreedte 4 m
Elektrische aansluiting 230volt – 1 fase
Kleur dimmer Zwart
Gewicht dimmer 1,2 kg
Afmetingen dimmer 21 x 9,5 x 8,5 cm
Garantie 2 Jaar
Tempratuur oppervlakte 600 °
Garantie 2 Jaar
Toepassing Dimmer voor korte golfstralers
Meer eigenschappen

Veelgestelde vragen

Een infraroodpaneel is een verwarming die in de praktijk geen problemen oplevert. Het heeft geen bewegende onderdelen en vraagt geen periodiek onderhoud. Dat zie je terug in de lange fabrieksgaranties. Omdat wij alleen infraroodpanelen van gerenommeerde fabrikanten verkopen ben jij verzekerd van een zuinige verwarming die lang mee gaat. De levensduur van infraroodpanelen is afhankelijk van het gebruik. Als hoofdverwarming in constant gebruik, zal de levensduur korter zijn dan bij gebruik als bijverwarming. Gemiddeld is een levensduur van 15 tot 20 jaar zeker haalbaar.

Infraroodpanelen zijn met afstand het voordeligste alternatief voor de vervanging van een centrale verwarming op aardgas. Naast de extreme hoge aanschafkosten en benodigde bouwkundige aanpassingen van een warmtepomp, zijn de kosten voor het plaatsen van een warmtepomp ook erg hoog. De aanschafprijs van infraroodpanelen is vele malen goedkoper en de montageprijzen zijn in vergelijking laag.

Als je infraroodpanelen gebruikt als een hoofdverwarming waarbij je alle kamers verwarmd met panelen, is het verstandig om iedere kamer te voorzien van een eigen slimme thermostaat. Die thermostaat meet de luchttemperatuur in de kamer, en zorgt dat de infraroodpanelen op het juiste moment stralingswarmte afgeven. Zo krijg je comfortabele ruimtetemperatuur en bedien je iedere kamer apart. Op die manier voorkom je onnodige kosten en vergoot je het wooncomfort. De thermostaten kun je handmatig bedienen of via een app op je telefoon.

Jazeker, infraroodpanelen kun je bedienen met een app op je telefoon. Het is afhankelijk van de thermostaat die je kiest. In onze webshop kun je kiezen uit verschillende thermostaten met een WiFi app. Die thermostaten kun je handmatig bedienen op de thermostaat maar ook volledig via een app. Vaak kun je daarmee ook het energieverbruik bekijken en comfort instellingen programmeren. Mocht de WiFi op enig moment niet werken, kan het systeem blijven functioneren maar kan de thermostaat niet meer worden bediend op de app.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.