Producten/Babykamer

Elektrische kachel babykamer

Wanneer je bezig bent met de inrichting van je babykamer, dan is veiligheid een van de belangrijkste aspecten. Ook de temperatuur in de babykamer speelt hier een belangrijke rol in. Een infrarood elektrische kachel in de babykamer is hier een goede oplossing voor. Infrarood verwarming is namelijk veilig en effectief, maar heeft nog veel meer voordelen. Daarom is het de perfecte oplossing voor jouw kinderkamer.

Filters

17 producten

Waarom een elektrische kachel met infrarood verwarming in de babykamer?

Elektrische kachels zijn een veilige en efficiënte verwarmingsoplossing voor de babykamer. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan de gewenste temperatuur en zorgen voor een constante warmte door middel van infraroodstraling. Onze straalkachels zijn voor de babykamer het meest veilig, omdat er geen brandgevaar is of kans op ongelukken door te veel hitte. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van je baby of je baby in een te koude kamer te laten slapen. Bovendien is infraroodverwarming voor de babykamer een erg energiezuinige oplossing: doordat er gebruik wordt gemaakt van stroom, kun je groene energie gebruiken. Bijvoorbeeld door de energie van je zonnepanelen

Het verschil tussen standaard elektrische kachels en infrarood verwarming

Een standaard elektrische kachel en infrarood verwarming in de babykamer hebben een aantal overeenkomsten en verschillen. Zo werken beide systemen op elektriciteit en zorgen ze voor een warme kamer. Infrarood verwarming geeft echter directe stralingswarmte, waarbij personen en objecten verwarmt worden. Hierdoor verwarmt infrarood verwarming in de babykamer niet de lucht, maar juist de mensen en spullen. Hierdoor heb je een snelle, efficiënte en comfortabele warmte.

Een straalkachel voor de babykamer als bijverwarming

Infraroodverwarming kan in de babykamer dienen als hoofdverwarming of als bijverwarming, naast een bestaande warmtebron. Als je een straalkachel in de babykamer gebruikt als hoofdverwarming, dan zorgt dit voor een gelijkmatige en aangename temperatuur door de gehele kamer. Anderzijds kun je ook kiezen voor een warmtepaneel in de babykamer als bijverwarming. Hiermee kun je specifieke gedeeltes van de kamer, zoals het gebied rondom het wiegje of de verzorgingstafel, een fijne temperatuur. Zo garandeer je dat je kleintje altijd in een warm en comfortabel klimaat kan slapen en spelen.

Elektrische kachel babykamer bij Infraroodpaneel

Voor de beste verwarmingsoplossingen voor de babykamer kun je terecht bij Infraroodpaneel.nl. Wij hebben een breed scala aan elektrische kachels die zowel veilig als efficiënt zijn. Onze producten zijn van Europese topkwaliteit, dus je weet dat je het beste krijgt voor je baby.

Als je al een keuze hebt gemaakt, bestel dan direct via onze webshop. Heb je nog vragen? Vul ons offerteformulier in en we voorzien je graag van deskundig advies!

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Zo snel mogelijk reactie op al uw vragen.